15 godina kluba MINT uz 3 vezane novogodišnje večeri!

2172

Klub MINT ponosno ulazi u 16. godinu svog postojanja! Od 2003. sa sobom nosi jedinstveni underground duh čiju su energiju do sad iskusili mnogi klaberi i izvođači, kako sa domaće tako i sa inostrane scene. Mint je ovog novogodišnjeg vikenda, za sve ljubitelje kvalitetne elektronske muzike, spremio 3 bogate Techno / House večeri.

Petak, 29.12.2017: “Znaš da mora jako!”

mint petak

Ovog petka u Mintu u sklopu novogodišnje groznice, mlade nade beogradske klupske scene: Voya, Marko Škorić, Naffets i Dasha, najavljuju malo tvrđi zvuk od onoga što je njihova publika navikla. Ovi mladi i vrlo ambicizni ljudi će vas svojim kvalitetnim odabirom groovy tech-house i house traka odvesti u neke druge dimenzije.

LINE UP:
02:00-03:30 Dasha
03:30-05:30 Nafetts
05:30-07:00 Voya
07:00-09:00 Marko Škorić
ULAZ: 300 RSD (garderoba uključena u cenu)
Voya @Facebook
Dasha @Facebook
Naffets @Facebook
Marko Škorić @Facebook
🙂 Facebook Event 🙂

Subota, 30.12.2017: “Happy Birthday Petar Vlahović!”

mint subota

U skladu sa prazničnom GROZNICOM nedeljom ujutru i novim vajbom u starom beogradskom klubu Mint, klub sa zadovoljsvom predstavlja novog rezident DJ-a istoimenog kluba, novog dežurnog lekara koji će nas svojom mizikom lečiti od, sad već hronične, Groznice nedeljom ujutru – Petra Vlahovića!

Petar Vlahović / Pneuma Music je sjajan klupski DJ u usponu! Pokazao se odlično puštajući širom Srbije, a prepoznatljiv je po sjajnim žurkama i maratonskim setovima. Nakon nesvakidašnjeg nastupa u Mintu nekoliko nedelja unazad, Petar Vlahović će proslaviti svoj rođendan u omiljenom klubu sa svojim prijateljima, fanovima, kao i sa svim ostalim uživaocima kvalitetne tehno muzike.

Zagrevanje za ovu žurku pripremiće nam DJ Goran / Phunkmode, nekadašnji rezident DJ Minta, uživalac i promoter masivnog gruva karakterističnog za dobri stari House zvuk.

Poslednja žurka ove godine u Mintu počinje od 2 časa posle ponoći! Dodjite da zajedno proslavimo Petrov rođendan i da prebolimo ovu baš jaku i groznicu nedeljnog jutra!!!

LINE UP:
02:00-05:00 Goran / Phunkmode
05:00-09:00 Petar Vlahović
ULAZ: 300 RSD (garderoba uključena u cenu)
Goran / Phunkmode @Facebook
Petar Vlahović @Facebook
🙂 Facebook Event 🙂

Nedelja, 31.12.2017: “Happy New Year! …and After!”

Mark Dee Jack Dino R Ana Rs Mint Nova godina 2018

Ana Rs je mlada producentkinja i DJ iz Crne Gore, dolazi iz organizacije Totalitare Underground. Nakon nekoliko godina uživanja u tehno muzici, započinje putovanje ka ozbiljnom DJ-ingu i produkciji preslikavajući sebe kroz industrijski, hipnoticki i eksperimantalni zvuk kao i kombinaciju ovih elemenata sa eksperimentima estetike i temama ranog elektra.

Dino Rastoder aka Dino R. je mladi DJ iz Bara. Još od najmlađih dana gajio je ljubav prema masivnom Techno zvuku. 2012. počinje ozbiljnije da pristupa muzici i već 2013. započinje svoju karijeru, puštajući muziku na privatnim žurkama, da bi 2014. zajedno sa svojim prijateljima Mladenom Banovic (Mtech), Stevanon Horvat (Ankti), Strahinjom Djorjdevic (Technose), Dino počeo da organizuje niz privatnih i Underground žurki, koje su se ubrzo priključile Uderground pokretu i proširile po svim gradovima Crne Gore. Već početkom 2016. godine, Dino gostuje u klubu Maximus (MNE) sa Dariom Soranom (Napulj, Italija), nakon čega slede internacionalna gostovanja i saradnja sa klubovima (Holandija, Hrvatska, Bosna). U Hagu je iste godine sa nekolicinom lokalnih DJ-eva osnovao DVRGNT organizaciju koja je započela serijal žurki u klubu Magistrat. Dino je zahvaljujuci svojoj velikoj ambiciji, u svojoj vrlo kratkoj ali uzbudljivoj karijeri, do sada radio sa mnogim domaćim i svetski poznatim DJevima a neki od njih su: Marika Rossa, Dax J, Jonasom Koppom i mnogi drugi.

Marko Djuric aka Mark Dee Jack svoje prve muzičke korake beleži sa 15 godina u lokalnoj radio stanici Hot FM, gde je u periodu od 3 god. bio dj i jedan od domaćina emisije “Stay Black” koja se bavila hip hop zvukom. U ovom periodu i počinje interesovanje za magičan svet elektronske muzike. Već sa 19. god put ga je naveo na daleki istok gde je postao rezident u klubovima “Secret House” (Tajland) i “Lempicka” (Singapur), što mu dalje omogućava nastupe u mnogim drugim poznatim klubovima kao sto su “Zouk“, “Velvet Underground“, “Star Wars“, kao i na Open Air Full Moon događajima. Povratak u Srbiju donosi pojavljivanja u legandarnoj “Akademija”, “Dom Omladine”, kao i u “Bašti Sava Centra”, a nakon nastupa na Foam Fest-u u Beogradskoj Areni 2013.god kao dj i organizator stoji iza pokrenutog serijala događaja pod nazivom “Tech This Out“, što mu omogućava nastupe u gotovo svim klubovima u Beogradu, zatim u Novom Sadu, Sremskoj Mitrovici, “Kalemegdan Summer Fest-u”, kao i gostovanja u Pragu, Ljubljani i Klužu. Njegovi setovi su prožeti snažnim i energičnim groove bitovima i prelazima karakterističnim za nešto mračniji techno i tech house zvuk.

CENA ULAZNICE: 900 RSD
ŽURKA POČINJE U 1h POSLE PONOĆI!

LINE UP:
01:00-02:00 Ana Rs
02:00-03:00 Dino R.
03:00-04:00 Mark Dee Jack
04:00-06:30 Ana Rs
06:30-09:00 Dino R.
09:00-11:00 Mark Dee Jack

Mark Dee Jack @Facebook
Dino R. @Facebook
Ana Rs @Facebook
🙂 Facebook Event 🙂