Ovo su oficijelni Central Dance Event 2018 afteri

Na jednom od aftera i gost iznenađenja!

832
CDE 2018 After Party DOT

Posle nezaboravnog Central Dance Event 2018 provoda koji nas očekuje u Hangaru 30. i 31. decembra selimo se u klub DOT gde ćemo do ranih jutarnjih časova nastaviti da đuskamo uz miljenike domaće publike. U nedelju ujutru za vas muziku će vrteti sjajni Peter Portman i Ilija Djoković, a za ponedeljak jutro pored Bokee-ja vas očekuje jedno lepo novogodišnje iznenađenje.

Novogodišnja platorma Central Dance Event ove godine spremila je čak pet fenomenalnih događaja u periodu od 23. decembra do 13. januara za ljubitelje elektronskog zvuka u Hangaru kod Luke Beograd.

Pan-Pot
Pan-Pot

Nakon sjajne žurke u subotu kada smo ugostili Charlotte de Witte i La Fleur očekuje nas centrali deo koji obuhvata 30. decembar, 31. decembar i 1. januar. Prvog dana nastupaće berlinski duo Pan-Pot dok će domaću podršku te večeri pružiti Marko Milosavljević i Lea Dobričić, kao i gost iz Makedonije DJ Flooder.

Kollektiv Turmsrasse
Kollektiv Turmsrasse

Kruna ove tri večeri je doček Nove godine, koji je poveren muzičarima Diynamic Showcase-a, u okviru kojeg će nastupiti Kollektiv Turmstrasse, Magdalena i Lehar, uz domaćeg predstavnika Kristijan Molnara.

Ilario Alicante
Ilario Alicante

Reprizu dočeka Nove godine, prvog januara, obeležiće Drumcode Showcase, koji predstavljaju Ilario Alicante i Dense & Pika, a pridružiće im se Ilija Djoković.

Dense & Pika
Dense & Pika

Nakon dvojca Pan-Pot 31.12. ujutru na oficijelnom afteru u klubu DOT čekaće vas Ilija Djoković i Peter Portman. Narednog jutra, proslava Nove godine se nastavlja, a u DOT-u ćemo afterisati sa Bokee-jem i gostom iznenađenja.

Central Dance Event 2018 After Party DOT

Central Dance Event 2018 Afterparties @Facebook Event