Nikola Mihailovic 2017’s TOP10 Chart!

752

Nikola Mihailović nam dolazi nam iz Mladenovca i već par godina unazad ga viđamo i slušamo na ozbiljnim klupskim i festivalskim žurkama po Srbiji. Uspeo je već da se dobro pozicionira na lestvici mladih domaćih DJ-eva. Tokom detinjstva je sakupljao kasete i diskove omiljenih izvođača što ga je lagano uvodilo u svet DJ-inga. Orjentiše se ka elektronskoj muzici, a setovi su mu uglavnom fuzija deep house-a i progressive house-a, umiksanih sa mnoštvom elemenata. U poslednje vreme dosta provlači i afro stil prožet jakim emocijiama i vokalima.

Osnivač je projekta Somewhere In The Neighbourhood (SITN), a mix pult je do sada delio sa imenima kao što su Stephan Bodzin, Matador, Hito, Rub A Dub, Ilija Djokovic, Boža Podunavac, Dejan Milićević, Lea Dobričić, John Belk, Peter Portman… Nastupao je na EXIT festivalu kao i Burn Residency Mix Off takmicenju 2016. godine.

U nastavku pogledajte njegovu TOP10 listu za 2017. godinu, a 01.01.2018 ga slušamo u beogradskom klubu DOT na žurci “NYE Reprise & Afterparty“.

Nikola Mihailovic

Nikola Mihailovic 2017’s TOP10 Chart!

01. Tunnelvisions – Bayuda (Original Mix)

02. Perel – Die Dimension

03. RY X – Bad Love (Eagles & Butterflies Dub Remix)

04. Space Motion – Tribe

05. Lehar – Metrotango (Original Mix)

06. Keinemusik (Rampa, Adam Port, &ME) – Muyè

07. Cleveland – Pay Back

08. Butch – Nowhere

09. Pollyester – German Love Letter (Permanent Vacation Remix)

10. BOg & Remcord – The Rest Of Us (Original Mix)

Nikola Mihailovic @Facebook