Klub Mint neće raditi prvog vikenda 2018.

1415
Mint Beograd

Iza nas je još jedan vikend u klubu Mint pun utisaka i lepih memorija. Petak nas je provozao kroz Funky ritmove sa Tech House zvukom do pravog Techn-a. Subota je bila rezervisana za našeg novog rezident DJ-a Petra Vlahovića, koji je u Mintu proslavio svoj rođendan. Nedelja je bila i taj dan kada smo svi zajedno dočekali 2018. godinu.

Čarobna noć je bila posebna iz razloga što nam se u njoj premijerno predstavila jedna mlada dama Techno scene Ana RS. Sa njom je pult delio i Dino R. mladi talentovani DJ u usponu koji takodje uz Petra Vlahovića započinje svoju rezidenturu u klubu Mint. I naravno već dobro poznati party maker Mark Dee Jack koji nam je upotpunio najluđu noć sa svojim čarobnim setom. Vrhunac najluđe noći je bila naša draga gošća Kristina Lalić koja je zavrtela magiju dodatnih sat vremena. Hvala svima koji su bili i upotpunili magiju kluba Mint i novogodišnju noć, hvala DJ-evima što su nam priredili spektakularne nastupe, bilo je divno!

Mint Beograd off vikend

Klub Mint neće raditi prvog vikenda u Novoj godini, ali smo za sledeći vikend pripremili odličan provod!!! U goste nam, u petak 12. januara, dolazi AudioStorm! Prva oluja u Mintu ove godine donosi nam dva premijerna nastupa, Igor Simonović poznatiji kao Gori i Dejan Knežević pozntiji kao Good Soul. Prve radne subote, 13. januara, u Mintu će uz našeg rezidenta Petra Vlahovića, posle više godina gostovati Big Fill.

Želimo Vam srećne praznike!!!

Mint @Facebook