Lukai, Chrono & Jelly For The Babies večeras u klubu DOT

547
Lukai Chrono Jelly For The Babies DOT

Četvrtak u klubu DOT ove nedelje rezervisan je za progresiv house zvuk, jer će se za miks pultom 11. januara smenjivati tri sjajna momka – Lukai, Chrono i Jelly For The Babies.

Lukai Chrono Jelly For The Babies DOT

Luka Ivanović Lukai rođen je u Beogradu 1989. Iako se bavi programiranjem i grafičkim dizajnom, muzika mu je ipak prva ljubav. Prve nastupe imao je 2012. kada je počeo da organizuje žurke u Beogradu. Na njegov muzički ukus uticali su brojni umetnici kao što su: Laurent Garnier, Carl Craig, Aphex Twin, Kraftwerk, John Digweed, Nick Warren, Dave Seaman, Josh Wink, Vince Watson i mnogi drugi. Postao je rezident DJ u klubu WATS – We Are The Shit 2014. godine gde je nastupao sa brojnim domaćim i stranim umetnicima. Od 2015. je nastupao u poznatim beogradskim klubovima kao što su The Tube, Mladost, DOT, KPTM kao i na muzičkim festivalima Sea Dance, Dance4Manya i River Festival.

Chrono je DJ i producent nove generacije koji nam dolazi iz Subotice. Muzičkom produkcijom se bavi od svoje 15. godine, a u DJ pult ulazi u svojoj 18. godini. Karijeru je započeo kao progressive DJ da bi se kasnije prebacio u deep i tech vode i tu se zadržao. 2007. se pridružio organizaciji “Progressive Passion” gde organizuje žurke, uglavnom na otvorenom, ali i u klubovima, i vrti sa kolegom Ascaloon-om. Nastupao je u Srbiji, regionu, ali i u Sloveniji, Slovačkoj, Holandiji, Grčkoj, Malti… DJ pult je delio sa domaćim i stranim kolegama – Fabio Florido, Jay Lumen, Mihai Popoviciu, Terry Francis, Nastia, Billy Nasty, Mladen Tomić, Siniša Tamamović, Marko Nastić, Dejan Milićević…

Pored DJ-inga aktivno se bavi i produkcijom, a njegove kreacije vrteli su – Richie Hawtin, Marco Carola, Stefano Noferini, Nick Warren i drugi.

Marijan Rašković je 2007. godine započeo projekat Jelly For The Babies koji se zasniva na melodičnim zvucima sa puno vokala kroz tri različita žanra – Deep, Progressive i Tech House. Vlasnik je dve izdavačke kuće, One Of A Kind, za koju su izdali Audio Junkies, Sonic Future, Bonaca, Framewerk, Inkfish, Subandrio, Kobana i mnogi drugi; i The Purr Music na kojoj su svoja dela izdali Hraach, Savvas, Pion, Roque, Miroslav Pavlovic, Maarka, itd. Uživa podršku svetskih imena kao što su Mendo, H.O.S.H., Hernan Cattaneo, John Digweed, Nick Warren, Eelke Kleijn, Way Out West, Mark Knight, Stefano Noferini, Coqui Selection, Oliver Schories, Darin Epsilon, i drugi.

Facebook Event