Preminula je naša DJ dama – Valentina Fjodorov

Tužne vesti za svetsku i domaću scenu. Mlada Valentina Fjodorov, rodom iz Bora, je nesrećno preminula u 27. godini. Prema izveštajima koji je preneo naš portal Blic, Valentina se navodno predozirala od lekova koja je pila za terapiju. Valentina Fjodorov je svoju karijeru gradila najviše u Aziji, nastupajući u Japanu, Kambodži, Indiji i ostalim zemljama.

Saučešće i žaljenje za njom je izjavio i techno zvezda – Ben Klock koji je suptilno napisao „Rest in peace Unicorn“ uz pesmu Johnny Cash-a „I See A Darkness„. Valentinu su mnogi voleli, a njen suprug i menadžer Aron Teruli je izjavio „Ona je bila najlepša žena koju je iko ikada video. Svi su je voleli. Volela je muziku, svirala je klavir otkad je bila mala. Muzika je bila njena strast. Volela je da pleše, a kada je postala di-džej, nije mogla da prestane sa stvaranjem muzike.“

Prethodni tekstMatador ponovo pred beogradskom publikom!
Sledeći tekstEric Prydz je mogao biti četvrti član Swedish House Mafie
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!