Shiroko Project ugošćava maestralnog TERRY FRANCIS-a!

Shiroko Project Belgrade Terry Francis

Shiroko Project postoji već nekoliko godina u inostranstvu, šireci svoj dobar vajb, pozitivnu energiju i osvajajući publiku svojim zaraznim miksom jakog techno-a, hipnotišućeg tech house-a i energičnog progressive-a. Međutim, od 2016. godine osim Goe, Nice, Amsterdama i Ibice, Shiroko Project organizuje zurke i u Srbiji, dovodeci imena poput: Stan Kolev, Pavel Petrov, Markus Klee, Dexon, David Leese, itd. Sada najavljuju techno spektakl u Beogradu, Rumi i Požarevcu! Ovog puta gost je Terry Francis, iz Londona, koji je na sceni već više od 10 godina i koji svojim besprekornim umećem iznova osvaja publiku gde god se pojavi.

Shiroko Project Terry Francis

Njegov spoj tehna i hausa ga je načinio jednim od najboljih britanskih DJ-eva, a izbacio je i niz dobrih traka koje je producirao i pod svojim imenom, a i kao Housey Doingz (sa Nathan Coles-om) i pod raznim nadimcima poput 2 Smoking Barrels, Blue Wig, Dattare, The Delinquents, G. L. F, Green Grass, Metal Dogz i T-Collective. Osim čestih nastupa širom sveta, Teri je i rezident kluba Fabric u Londonu svake subote, još od kada je klub prvi put otvorio svoja vrata, i njegovi setovi su dosledna svetla tačka istorije Fabric-a. Neke od tih setova možete poslušati ovde:

Mix koji je rađen za Mixmag povodom 15. rođendana kluba.

U prethodnoj godini Teri je radio na novoj muzici i producirao sa svojim partnerom Klunk-om i uskoro će objaviti dugo očekivanu muziku pod imenom “Klunk & Zilly”. Takođe je početkom prošle godine izbacio album Together u kome se mogu čuti vokali Ricardo Afonso-a, a koji možete preslušati na linku ispod:

Neke od njegovih poznatijih traka su: Rosie and Hannah House, Took From Me, Change feat. Ricardo Afonso, Free, Rhythm Spirit feat. Ricardo Afonso, Blue Wig, Hello Darling, i mnoge druge, ali umesto da ih samo narajamo, pustićemo vas da ih čujete sami, uverite se u Terijevo umeće i iskusite delić atmosfere čuvenog Fabric-a.

Beograd 🙂
Ruma 🙂
Prethodni tekstAndrew Meller sa svojom INSOMNIOM ušao u TOP10 Main Beatport Chart
Sledeći tekstTechno velikan Joris Voorn stiže na Festival 84 na Jahorini!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!