Stendhal Rooms Club će ovog petka ugostiti miljenike somborske publike

1065
Rumpelstiltskin Nebojša Stojšić Slepi Stendhal Rooms Club

Sombor se u poslednjih nekoliko godina vraća na klabing mapu kvalitetom koji je nakada krasio ovaj grad zelenila, iz vikenda u vikend, iz dešavanja u dešavanje odličnom energijom, i jedinstvenim zvukom pleni pažnju posetilaca sa svih strana. Stendhal Rooms Club ovog petka, 9. februara, u ponodi ima prepoznatljivi vojvođanski zvuk, i miljenike somborske publike za pultom. Ko je bio nekada, ili slušao ove ljude zna šta može očekivati, a ko se uputi na ovo dešavanje po prvi put, sigurno neće ostati ravnodušan.

Srdan Slepcevic Slepi jedan od predstavnika stare garde grada Sombora, iako je tek u svojoj 29-oj godini počeo sa profesionalnim DJ-ingom, pre toga važio je za jednog od najistaknutijih organizatora underground dešavanja u Somboru kao i okolnim mestima. Svoju karijeru započeo je kao VJ i jedan od osnivača i nezostavna karika, već svima poznatog Touch radija. Do sada je delio pult sa mnogim priznatim i poznatim, kako stranim, tako i domaćim DJ-evima i producentima. Od kojih bi kao najdraži izdvojio nastup sa East End Dubs-om.

Slepi
Slepi

Slepi je prepoznatljiv po specifičnom mračnom i dubokom zvuku što ujedno i karakteriše njegov muzički stil koji za sobom ostavlja neizbrisivi pečat za sve ljubitelje klupske elektronske muzike. Muzički pravci kojima preferira da plovi prožimaju se od Deep Tech-a, Minimal-a, Nu Disco-a, do G House-a.

Nebojša Stojšić je jedan od mladih reprezenata tvrde underground scene somborskih blokova. Od malena u muzičkim vodama, ali svoju profesinalni angažman započinje repriziranjem dočeka 2017. na inicijativu Rumpelstiltskin-a, s obzirom da dolazi iz školskih klupa vrsnih DJ majstora (Natasha, Tijana Kabić, Slepi, Runi, Friend Of Frineds i još nekoliko predavača veštine).

Nebojša Stojšić
Nebojša Stojšić

Ovaj mladić je za relativno kratko vreme postao neizostavan šraf u motoru Somborskog klabinga. Spektar njegovog delovanja kreće se od Deep House-a, Micro House i Minimal House-a, dovodeći uši slušalaca do usijanja.

Rumpelstiltskin je poput zlog vilenjaka za mix pultom, koji se svojom čarolijom pandemično širi klabing scenom. Totalno nepredvidiv za mix pultom, uz setove koji se iz mračnih dubina uzdižu sve do veselih ritmova koji prosto teraju vaša stopala na mrdanje. Inficiraće vas svojom energičnošću i harizmom do te mere da ćete osetiti neodoljivu potrebu za ponovnim đuskanjem. Stoga budite deo urbane legende o ovom mitološkom vilenjaku.

Rumpelstiltskin
Rumpelstiltskin

Rumpelstiltskin ili ti Cvilidreta iz Grimove bajke je samo jedan od alter ega Igora Paunovića koji je isplivao na površinu 2009. godine. Koketiranje sa mnogobrojnim muzičkim pravcima što kao svirač, producent, što kao vocal, pored dugogodišnjeg muzičkog iskustva, i umeća povezivanja sa publikom čini ovog izvođača nesvakidašnjim. Kako i sam tvrdi, nije DJ, već “muzičar u nedostatku stvaralačke inspiracije” što ga ne sprečava da razmišlja o mixu, koristi efekte, radi remixe, i na licu mesta koristeći svoju inventivnost i muzičko znanje da poveže situaciju na plesnom podijumu sa muzikom. Zvukovi i muzički pravci kojima se, slobodno možemo reći, igra ovaj izvođač se prožimaju od Micro House-a, Tech House-a, Deep House-a, Minimal-a, pa i Nu Disco-a ne ostavljajući nikoga ravnodušnim. Mogućnost prilagođavanja, kako izvođačima, tako i opremi koja se nalazi pred njim i istančan sluh je ono što ovom izvođaču daje poseban akcenat. Te je tako delio mix pult sa izvođačima kao što su: Monkey Coops, Nekow, Goya, Demian Raud, Zlatnichi, Tijana Kabić, Natasha, Battric & MIVU, Alex Monster, Runy, Nevena Jeremić, Teodora Van Context, Wizard, Slepi, Mene, Miroslav Petkovic, Babarogic i mnogi drugi.

Slepi @Mixcloud @SoundCloud
Nebojša Stojšić @Mixcloud @SoundCloud
Rumpelstiltskin @Mixcloud @Facebook

Facebook Event