Zimski Open Air na Letnjoj pozornici?

459
Winter Open Air Tuborg Letnja pozornica

Tuborg, u saradnji sa Audio Therapy event organizacijom i agencijom Letnja pozornica, Vas poziva na Zimski Open Air koji će se održati 16. februara na jednom od najlepših lokacija u Nišu, Letnjoj pozornici.

Eksterijer Letnje pozornice biće posebno uređen i prilagođen zimskim uslovima uz prisustvo grejnih tela koja će u kombinaciji sa novom binom, svetlosnim efektima i vrhunskim sound sistemom stvoriti nesvakidašnji osećaj.

Za mix pultom će se naći jedan od veoma popularnih DJ dvojaca – 031 Republic (Luka Vuković i Ivan Radojević), kao i osnivač Profond organizacije i rezident renomiranog beogradskog kluba DOT Shon. Svojim setom će se predstaviti i Alex Bex, osnivač Audio Therapy organizacije i rezident Letnje pozornice, dok će za sjajan uvod biti zadužen veteran niške DJ scene, Cyberphnunk.

Tuborg Winter Open Air Letnja pozornica

Jedno od učestalih pitanja na ovakvim događajima je kako doći do karte. Prvi kontingent karata će se deliti uz kupljeni Tuborg ili Somersby po kafićima po principu 1 Tuborg ili Somersby – 1 karta. Drugi kontingent će se prodavati na ulazu na dan eventa posle ponoći.

Za dodatne informacije ispratite event na ovom linku ili zapratite Audio Therapy na Facebooku.

Vidimo se u petak, 16. februara.