Electroshock predstavlja: Markwood, Hunckie i DGNRK u klubu DOT

Electroshock organizacija Kragujevac

Kao što smo već najavljivali – večeri 22. februara u DOT-u za sjajan provod su zadužena 3 DJ-a srpske andergraund scene. U pitanju su Markwood, Hunckie i DGNRK. Svu trojicu vezuje isti grad Kragujevac i isti lejbl: Feel Decimal Black. Ovaj “udar” elektronske muzike realizuje organizacija Electroshock.

Electroshock Feel Decimal Black DOT

DGNRK-ov „Space Tour“ EP, objavljen od strane pomenutog Feel Decimal Black-a, MixMag Adria je jula 2017. godine uvrstila među top 10 regionalnih izdanja koje morate poslušati. Za relativno kratko vreme bivstovanja na andergraund sceni, svojim producentskim i DJ umećem sebi je izgradio prepoznatljivo ime. U četvrtak ćete moći uživati u autentičnom techno-u, koga karakterišu i mračni, duboki, ali i melodični ritmovi.

DGNRK

Druga već dobro poznata faca sa dugogodišnjim stažom na elektro sceni Srbije, a ujedno i jedan od osnivača Feel Decimal Black-a, koji će biti za kormilom party broda u DOT-u jeste Markwood. Kao što nam je nagovestio, za vreme njegovog seta moći ćete da očekujete tech i deep zvuk sa određenom dozom današnjeg progressive-a. Ovo je DJ koji ne voli da se drži striktnog fazona i žanra, jer nije u skladu sa njegovom ličnošću, tako da pripremite se za sklad muzičke priče.

Markwood

Last but not the least, DJ i producent Hunckie, takođe jedan od osnivača Feel Decimal Black-a, po drugi put će zavrteti ploče u DOT-u. Tokom njegovog seta moći ćete da uživate u zvucima deep, tech, etheral i techno muzike u jednom dinamičnijem, groovy tonu. A btw, kao lepu vest, Hunckie i Markwood su rešili da udruže svoje producentske snage i da krenu sa zajedničkim izdanjima, što će ishodovati veću frekventnost njihovih izdanja.

Hunckie Feel Decimal Black

Ulaz je free, upadajte!

Facebook Event

Prethodni tekstVodeći DJ duo Dimitri Vegas & Like Mike nakon spektakla na Exitu dolaze na Sea Star!
Sledeći tekstPravi klupski provod ovog petka u DOT-u