Još jedna žurka iz serijala Faith In Feet ovog petka u DOT-u

261

Petak koji je pred nama u DOT-u biće veoma zanimljiv, upravo iz razloga što ćete drugi put ove godine biti u prilici da prisustvujete Faith In Feet serijalu žurki! Pored standarnog dua Wise D & Kobe-a i Kinetik-a iz Monochromatic-a, za strava atmosferu biće zaduženi i Bažalac&Račić. Te večeri očekujte vožnju na stazama house-a, tech house-a i enegičnog techno-a!

Faith In Feet DOT

Wise D & Kobe predstavljaju DJ i producentski duo, a na klupskoj sceni su aktivni još od 2002. godine. Pored brojnih nastupa u klubovima i festivalima u zemlji i inostranstvu, njihov muzički opus čine i izdanja koja su objavile etikete poput Toolroom-a, Glasgow Underground-a, Disko Zoo Records-a, Muzik X Press Records-a. Od ovog dua u petak očekujte plesni spoj house-a, funky-ja, disco-a & tech house-a.

Ovaj put od dvojca Monochromatic, čućete samo Kinetik-a, ali ovaj DJ čak ni u samostalnim setovima nikog ne ostavlja ravnodušim. Iako Kinetik zajedno sa Edge-om čini Monochromatic manje od godinu dana, imali su veliki broj nastupa na žurkama u Beogradu i na festivalu Fortress Music u Smederevu. Na njegovim setovima čućete eksplozivan tech house, house i techno.

Bažalac&Račić predstavljaju beogradski duo koji je za dve godine DJ-inga postao poznat po energiji koju prave na žurkama. Spajajući laganiji house i malo jači techno, njih dvojica zajedno prave odličan muzički balans, ali bez bilo kakvog kompromisa. Nastupali su po najpoznatijim beogradskim klubovima, ali i u rodnom Kraljevu deleći pult sa zvezdama electro scene.

Vrata DOT-a u petak se otvaraju u 23h. Vidimo se!

Facebook Event