Nacionalni Dan Studenata sa „Wet Dreams“ i „Know ThySelf“ ekipama!

Nacionalni Dan Studenata

Sve je krenulo od ideje par mladih studenata: “Hajde da napravimo dnevnu žurku, nešto onako baš za našu dušu! Toga nije bilo do sada…“ A koji dan je bolji za to nego Nacionalni dan studenata! Lokacija – dobro znana “Fontana“ kod Bajića, NOVI SAD. Početak proljeća, budi se priroda, budi se život, budi se energija za najboljim žurkama koje se rijetko zaboravljaju.

I eto, od 4.aprila 2016. godine, krenula je i tradicija Nacionalnog dana studenata. Ove godine, slavimo ga u prepoznatljivim ritmovima, treću godinu za redom, ali ovaj put, uz najbolju ekipu novosadske DJ scene.

Za miksetama će se okupiti članovi Wet Dreams-a, dobro znani Dachony, Fakir i Aleksandar Zec, zatim Know ThySelfStefano Pannonian, Mrvica Jr i Dejv, kao i genijalni Space Motion. Djuskamo čitav dan, kako drugačije nego studentski! Za sve oni koji to jesu, koji su bili ili koji će tek biti. Zna se za koje doba života kažu da je najbolje.

Nacionalni Dan Studenata

O samim DJ-evima nemamo šta mnogo da pričamo, svi ih već jako dobro poznajete – njihov rad i djelo već sami govore za sebe. Šta još drugo reći, nego – Vidimo se na Fontani!
Ponesite udobne patike, osmijehe i dobro raspoloženje… Žurka može da počne! 🙂

Ove godine interesovanje je veće nego ikada do sada. Svi jedva čekaju dobro poznatu žurku! Sprema se i after party, tako da posle 23h pravo u Art – u Radničku!

Nacionalni dan studenata Facebook EVENT!
Dan Studenata – Afterparty!

Prethodni tekstThe Last TECHNO Ride / vol 1. @Mint
Sledeći tekstGlobalna techno zvezda Matador u BelExpocentru
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!