DAVE SEAMAN 28.04 U BEOGRADU

1298
dave seaman deviant deep sound beograd

Ne postoji puno umetnika koji su doprineli razvoju plesne muzike na početku njenog rađanja i još uvek doprinose njenom razvoju dve decenije kasnije. Postoji još manje umetnika koji su doprineli kako klupskoj, tako i pop sceni sa nezaboravnim muzičkim trenucima o kojima se govori godinama nakon njihovog stvaranja. Dave Seaman iz Velike Britanije je jedan od njih!

Kada je imao osam godina, bilo je teško zamisliti da bi neko posvetio svoj život muzici, ali Dave Seaman je težio ka tome s ljubavlju prema istoj, uprkos svojim godinama. Ranih 80-ih godina u njegovim srednjoškolskim danima da bi zaradio dzeparac puštao je muziku na rodjendanskim žurkama svojih prijatelja i vremenom uvideo da je definitivno predodredjen za život prepun bitova i ritma.

Rođen je u pravom trenutku, u pravo vreme sa istančanim sluhom i velikom straśću za muzikom. Kao prvi urednik muzičkog magazina Mixmag, osnivajući Audio Therapy record label, Selador recordings sa Steve Perry-em, izdavajući muziku za Renaissance Master Series i Global Underground i još mnogo drugih dostignuca, danas, preko 25 godina prisustva na muzičkoj sceni, nastupajući u preko 80 zemalja širom sveta dokazuje da njegove dečije želje i ambicije nisu bile prazna priča i da i dalje ostaje jedan izvrstan, konstantan umetnik koji i dalje gleda ka budućnosti i svemu što kroz muziku može da pruži i izrazi.

Velika je čast ugostiti velikana svetske elektronske scene poput Dave Seaman-a i to uoči njegovog jubilarnog rođendana uz domacu podršku Migazz-a & Igora D.

Migazz i Igor D. su fenomenalni talenti koji će svojim performansom uveličati ovaj rodjendanski spektakl.

Karte možete kupiti na svim WinWin prodajnim mestima, kao i putem sajta DDTICKETS.

Event će se održati u beogradskom klubu Tash Machine (Ilije Garašanina 26-28, stadion Tašmajdan). Vidimo se… 🙂

Phase I – 690 RSD, VIP 990 RSD (till 15.04)
Phase II – 890 RSD, VIP 1190 RSD (from 16.04)
Phase III – 1090 RSD, VIP 1390 RSD (will follow) 
ON Entrance -1290 RSD, VIP 1590 RSD

Facebook EVENT!

Prethodni tekstČarobne dnevne žurke R:EVOL:UTION festivala na jezeru
Sledeći tekstHeineken Lovefest Fire rasprodat!
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!