Way Of Life Festival 2018: druga godina okupljanja, interesovanje ogromno!

Way Of Life Festival 2018

Reka, Šuma, Muzika, Kampovanje, Zipline, Kajakarenje,… WOLF AVANTURA! Za ljubitelje aktivnog odmora, adrenalina i sportova na vodi ove godine svi putovi vode u Stražu. Way Of Life Festival i Spomenik prirode u Straži su pravo odredište za zabavu, kampovanje, kreativno izražavanje, dečije vratolomije, ali i dobar elektronski zvuk na dva stage-a.

Prvo okupljanje održano 2017-te posetioci i dalje prepričavaju, a organizatori već najavljuju novo druženje po svemu sudeći jos bolje nego prvi put. Na lineup-u imena iz preko 20 država a neka od njih su niko drugi nego Vibrasphere, ManMadeMan, E Mantra, Boom Shankar, DigiCult, Suduaya i mnogi drugi.

Definitivno festival vredan pažnje, manifestacija na kojoj nema predrasuda.  Posetiće je mladi i stari, različitih kulturnih i ideoloških shvatanja,  na ovom dogadjaju sve razlike se potpuno poništavaju vibracijama pozitivne energije i osmesima srećnih ljudi.

Budite otvoreni za nova iskustva, zažmurite dok hodate po žici, vrištite dok se spuštate niz zipline, smejte se dok vam se telo izvija uz acrojogu , opustite se uz masažu, ucestvujte u kreativnim radionicama ili uzivajte u bogatoj internacionalnoj kuhinji.

Way Of Life Festival 2018

Tako da, spakujte kamperske rančeve, udobnu garderobu, povedite svoju decu jer ovo je festival koji okuplja I slavi zajedništvo, ljubav I prirodu.

Podelite radost I svoju energiju na podijumu za igru, jer samo ovde možete da igrate kao da vas niko ne gleda.

Ono što mi već pouzdano znamo je da će organizatori održati obećanu reč od prošlog leta I prirediti nam još kvalitetniji program I zabavu.

Way Of Life Festival 2018

Ako niste još odlučili kako da vrele letnje dane provedete, mi vam savetujemo WOLF 2018 u Straži! Pristupačne cene karata I bogat program ne daje vam mnogo prostora da se dvoumite. Ako nam neverujete, upoznajte festival na www.wayoflifefest.org I uverite se sami.

Prethodni tekstOdložen nastup Green Velveta u Beogradu
Sledeći tekstDave Seaman – Odavno nisam nastupao kod vas i iskreno se radujem ponovnom dolasku
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!