Secret Rave u Subotici za Dan Mladosti

1462
Natasha Branko Vuković Marko Miletić Subotica 2018

Nosioci štafete povodom ovogodišnjeg Dana mladosti, 25. maja, u Subotici su Branko Vuković, Marko Miletić i Nataša Tonković. Sjajan muzički trio, ekipa koja vas ne ostavlja ravnodušnim na polju dobrog vajba i kvalitene muzike. Maraton počinje u 23h i trajaće 12 sati. Dobro se naspavajte i ponesite dobro raspoleženje. Lokacija: Subotica. Tačna lokacija: drži se u tajnosti.

Branko Vuković iz Podgorice, resident organizacije Click2Drem, predstavljaj podmladak na domaćoj muzičkoj sceni, koji na autentičan način gradi sopstveni stil za mix pultom poigravajući se nijansama minimala, tech house-a i deep tech-a pri čemu promoviše novi zvuk sa sjajnim vajbom. Domaću i ostalu klupsku scenu osvaja ogromnom harizmom i pozitivnom energijom koja diže atmosferu svakog kluba ili drugog prostora za ples u kome se on nađe.

DJ Branko Vuković
Branko Vuković

Njegovi setovi osvežavajućih nota uz koje se đuska, ne samo do jutra, uvek otkriju i poneko iznenađenje koje na savršen način upotpuni svaki njegov performans. Do sada je zabeležio za kratko vrijeme veliki broj nastupa po mnogim srpskim i crnogorskim klubovima, kao i nekoliko festivala u navedenim državama od koga je najznačajniji EXIT u Novom Sadu.

DJ Marko Miletić
Marko Miletić

Marko Miletić je beogradski DJ poreklom iz Kruševca. Njegovi setovi su uvek zapaženi od strane ljubitelja sofisticiranog elektronskog zvuka. Deep deonice koje Marko virtuozno plasira često daju organsku, izvornu toplinu i boju u osnovi hladnom i strogom minimal zvuku. Svojim zvukom sasvim suptilno ume i da isprati, a i da povede svoju publiku na jedinstveno muzičko iskustvo.

DJ Natasha
Natasha

Natasha, sasvim sigurno najuticajnija dama na domaćoj elektronskoj sceni dolazi iz Subotice. Svoju karijeru započinje u kultnom klubu Lifka, rame uz rame sa tadašnjim velikanima svetske progressive scene. Ubrzo postaje deo omiljenog i najpopularnijeg Vojvođanskog dvojca za čije se žurke tražila uvek karta više. Danas je ona prepoznatljiva po čvrstom zvuku, izuzetno vešta u usklađivanju više pravaca u jednu izuzetnu muzičku celinu samo govori o kvalitetu i iskustvu koje je sticala godinama na nebrojenim nastupima. Član je Funpro4 etikete od njenog osnivanja i sigurno opravdava epitet kraljice severa jer apsolutno nikada ne ostajete ravnodušni na njene nastupe.

Facebook Event