OUTHIDE FESTIVAL 2018 – Po istinitoj priči

OUTHIDE FESTIVAL

Treće izdanje festivala Outhide ove godine održaće se 27. i 28. jula u Zaječaru, u park šumi Kraljevica, nadomak brutalistčkog spomenika ,,Palim borcima u NOR-u’’. Outhide ove godine sve diže na viši nivo, a posetioce ovogodišnjeg festivala očekuju nezaboravni nastupi kako poznatih imena alternativne scene tako i još uvek neafirmisanih muzičkih umetnika na čak 3 zasebne bine. Važno je da naglasimo da Outhide nije samo muzički festival i da će se u ponudi naći brojne likovne izložbe i izložbe fotografija, kao i program namenjen deci.

Na 3 stejdža, okružena borovom šumom, publika će moći da uživa u nastupima velikog broja izvođača, ali i brojnim umetničkim instalacijama. Na ALT stejdž ove godine dolaze popularni izvođači alternativne rok kao i rep muzike. Legendarni beogradski bend Kanda Kodža i Nebojša će ovom prilikom promovisati i svoj novi singl – „Letnji dan“. Pripremite se na prekide stvarnosti koje će ovaj sastav sigurno doneti na šumovitu Kraljevicu.  Takođe na ALT stejžu ove godine naći će se i mladi bend Dogs in Kavala koji donosi  nestvarni psiholdelični zvuk pravo iz garaže.

OUTHIDE FESTIVAL

Još jedna zvezda, koja trenutno privlači neverovatnu pažnju ljubitelja rep muzike, zasijaće do prštanja. U pitanju je mladi reper Surreal, koji je svojim hitovima zapalio scenu. Surreal podiže gas do maksimuma i sleće privatnim džetom 28. jula na ALT stage!  Pored njega na ALT stiže i jedan od definitivno najznačajnijih sastava domaće rep scene, neprevaziđeni PRTI BEE GEE. Mikri i Eufrat spremaju vožnju kadilakom kroz mračne ćoškove Kraljevice.

Za ljubitelje elektronskog zvuka Outhide festival zakuvao je moćni techno i house zvuk kojim će dirigovati maestro ovog žanra, neprevaziđeni Dejan Milićević koji dolazi na TSAHEYLU stejdž da hipnotiše masu svojim opasnim ritmomZa DJ pultom na naći će se i mlada dama Kristina Lalić, koja će dati posebnu notu novom univerzumu koji stvaramo na TSAHEYLU stejdžu.

OUTHIDE FESTIVAL

Na ZALET stejdž, pravo iz udžbenika stižu Cecini stihovi. Rep dvojc FTP! dolazi direktno iz bloka da vas vodi na pusto ostrvo. Njihov jedinstveni stil garantuje dobro zezanje!

Pripremite se na odbrojavanje dana do festivala kao i do objave preko 30 ostalih imena koja dolaze u Zaječar 27. i 28. jula da uzburkaju balans kosmosa i prožmu Kraljevicu energijom koja stvara uspomene.

Cilj ovog buntovnog festivala je da vremenom odvaja deo profita i ulaže u izgradnju atrakcija u Zaječaru kako bi uticao na turistički potencijal, privukao turiste i vratio gradu stare boje.

OUTHIDE FESTIVAL

LINK zvaničnog eventa!

Karte za festival možete kupiti do 5. juna svim Win Win prodajnim mestima  po promotivnoj ceni od 600 dinara ili putem sajta DD Tickets. Nakon promotivnog perioda cena karte iznosiće 800 dinara. 🙂 
Prethodni tekstPreslušajte novi Pryda EP „Elements“
Sledeći tekstDeviantDeepSound presents „DEVIANT NIGHTS“ @Kalemegdan
Osnivač i urednik svih Grotto kanala. Ljubitelj kvalitetne muzike i dobre zabave!