Liquid Drum & Bass pod vedrim nebom 9. juna

497
Logistics Riya Roll the Drums Barutana

Subota 9. jun u Barutani posvećena je liquid drum & bass zvuku i serijalu žurki Roll the Drums, koji će te večeri ugostiti Logistics-a, koji se nalazi na “Hologram” promo turneji i prvu damu ovog zvuka Riya-u, trenutno najpopularnij ženski vokal u drum & bass muzici. Domaću podršku pružiće im Roll the Drums rezidenti Bitz, Džonidža i Don Dada, uz goste Nemy-ja i Hermetik-a.

Logistics je od malih nogu uživao u zvucima gitare i downtempo kompozicija dok se konačno nije pronašao u drum & bass-u. Trenutno je jedan od najaktivnijih producenata izdavačke kuće “Hospital Records”, za koju je pre dva meseca objavio album “Hologram”. Postao je poznat po svom umeću da spoji liquid funk, koji je do tada bio smatran za neenergičan podžanr i uzbudljivi, energični drum & bass namenjen plesnim podijumima. Njegov rad uticao je na neke od glavnih DJ-eva sa drum & bass scene poput Andy C-ja i Friction-a, a njegova upečatljiva produkcija doprinela je stvaranju modernog zvuka koji odlikuje “Hospital Records”. Logistics-ova najpoznatija izdanja koja su ostavila dubok trag na drum and bass sceni su: “Now More Than Ever”, “Reality Checkpoint”, “Cosmonaut”, “Crash Bang Wallop”, “Fear Not”, “Morning Light”, “Everlasting Days”.

Logistics
Logistics

Krunisana kraljica drum & bass-a, Riya ukomponovala je svoju specifičnu boju glasa u veliki broj izdanja kao što su “Open Page”, “Seems Like”, “Piano Funk”, “See Your Face”, “Waiting On”, “Fear Bites”. Riya nije samo vokalista već i priznata umetnica. Njen rad prate i poštuju mnogi, od vernih fanova do kolega DJ-eva i producenata. Svoj prvi album “Sublimation” objavila je za izdavačku kuću “Spearhead Records”, a na njemu je sarađivala sa nekim od lidera drum & bass scene kao što su LSB, Break, Total Science, Enei, Hybrid Minds, Bcee, Dynamite MC, Frank H Carter III, Collette Warren. Proglašen je albumom meseca od strane Mixmag-a, a nakon toga Riya je započela svetsku turneju na kojoj predstavlja svoj live nastup u sklopu kojeg pokazuje svo svoje umeće miksovanja traka i pevanja uživo.

Riya
Riya

Ulaznice za Roll the Drums party su dopstupne na svim Eventim i Gigs Tix prodajnim mestima po ceni od 690 dinara.