wAFF, Felix Da Housecat, Goldie i Vinicius Honorio na Belgreat festivalu!

1372
Belgreat festival 2018

Faca koju smo odavno priželjkivali, konačno u Srbiji! Prvi put u našoj zemlji, dugo očekivani, unikatno šarmantni – wAFF!

Felix Da Housecat is in da house! Beograd je jedan od nekolicine gradova u kojima će publika imati priliku da uživa u vrhunskom setu pionira house zvuka iz Čikaga! Felix Da Housecat će te naterati da plešeš do jutra ovog leta na prvom #belgreatfestival!

Pravo iz UK na beogradski Lido – stiže nam Goldie! Legenda drum’n’bass muzike te u julu čeka na#belgreatfestival!

Sa svojim Through The Darkness maestralni Vinicius Honorio će nas povesti na ples do jutra! Pridruži nam se 27. i 28. jula – ove zvuke ne želiš da propustiš!

Domaća ekipa: Andrew Meller, Coeus, Ilija Đoković, Wise D & Kobe!

Belgreat festival 2018 domaca podrska

Belgreat Festival je novi festival koji će spojiti urbanizam sa opuštajućom prirodom na beogradskom ostrvu Lido. Pored bogatog muzičkog programa, očekuju vas i druge raznovrsne aktivnosti! Vidimo se na Lidu, džungla stiže u Beograd!

Novo uzbudljivo ime svetske DJ scene, Britanac Waff prvi put dolazi u Srbiju specijalno za nastup na festivalu Belgreat, koji će biti održan 27. i 28. jula na plaži Lido, na Velikom ratnom ostrvu u Beogradu!

wAFF je izdao singl “Vibrationz” za Drumcode, a njegovo gostovanje na Paradise DC-10 2015 na Ibici ostaje legendarno. Potpisuje neponovljive hitove kao što je “Freaks” za Cocoon Svena Vätha, kao i fantastično fanki “Break a Sweat” koju je snimio zajedno sa kolegom iz Španije, don Cuarterom, za Moon Harbour iz Lajpciga. Njegova profesionalna biografija izdvaja se po nizu saradnji koje su rezultirale apsolutnim hitovima – ističu se trake koje je radio sa miljenicima scene kao što su Eats Everything, Patrick Topping, Cuartero i Argy, ali i remiksima numera kojima su se proslavili Groove Armada (“Final Shakedown”), Fur Coat (“There’s No Time”), Hot Since 82 (“Plains and Trains”), zatim Mike Gill i Robert Owens (“In the Mist”).

Ovog leta wAFF postaje deo zvezdane ekipe koja će vas za pultom na Lidu povesti na egzotično putovanje, zajedno sa tvorcima neponovljivog zvuka kao štu su Vinicius Honorio, Felix da Housecat, Goldie, Cristian Varela, Wise D & Cobe, Coeus, Andrew Meller, Ilija Đoković i mnogi, mnogi drugi.

Early bird akcija je u toku – festivalske ulaznice već su u prodaji, po ceni od 1490 dinara, na svim Eventim prodajnim mestima, kao i online na njihovoj stranici. Kupi svoju kartu na vreme i – usudi se da zakoračiš u džunglu!

Event @Facebook!