GROTTO REVIEW – Black Coffee @ Barutana [07.06.2018]

1389
Review Black Coffee Barutana 2018 recenzija

Nakon što je njegov prvi nastup zbog lošeg vremena premešten u Hangar, sinoć smo konačno imali priliku da pod vedrim nebom i u prostoru Barutane uživamo u zvucima kralja house muzike. Black Coffee još jednom je izazvao lavinu pozitivnih emocija.

Kao warm up DJ-evi nastupili su Coeus i IDQ. Mi smo na Kalemegdan stigli nešto kasnije pa nismo uspeli da u potpunosti ispratimo njihove setove, ali po onome što smo uspeli da uhvatimo, dobar warm up kao i uvek.

IDQ warming up before Black Coffee

IDQ kida!!! ? Black Coffee za 10 minuta! ?

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Donnerstag, 7. Juni 2018

A onda se na bini pojavila i zvezda večeri. Činilo se da se sa njegovim izlaskom broj ljudi u publici utrostručio. Sam početak i nije protekao najbolje usled poteškoća sa zvukom, ali čim su iste otklonjene i Coffee krenuo sa svojim prepoznatljivim miksevima publika je zaboravila na sve što je prethodilo. Ozarena lica, ruke u vazduhu i mali broj telefona rekli su sve, posetioci su uživali u setu i nisu ni najmanje marili za snimcima i fotografijama. Uz sve elektro zvuke koji su vizuelno bili veoma dobro propraćeni naravno da nisu izostali ni dobro poznati remiksi koje obožavamo kada je ovaj izvođač u pitanju. “Music Is The Answer” i “Purple Rain” su možda čak i bolje propraćeni od dropova. Ali, koliko obožavamo ovog čoveka skakali bismo i uživali u svemu što nastaje za nejgovim pultom.

I za kraj još jedan miljenik domaće publike, Kristijan Molnar. Čini se da su Coffee i Molnar postali odličan dvojac, jer im je ovo bio treći zajednički nastup i da nije bilo pozdrava iz publike, smena na bini bi možda prošla i neprimećeno. Kristijan je u početku ostao u istom ritmu, a onda je usledilo ono zbog čga ga toliko volimo. Njegov prepoznatljiv i svima drag malo tvrđi zvuk koji nas je držao budnima do ranih jutarnjih časova.

Da li je rano da već sada tražimo novi termin za nastup Black Coffee-a?

Ostale snimke pogledajte na ovom linku, a album sa fotkama na ovom linku.

Tekst: Marija Maksić
Featured Photo: Jelena Simonović (JSimonovic – Photography)
Videos: Grotto – The Way Of Life.