Need More HP za Jasminu Erić

Klaberi nisu samo u prvim redovima na žurci, već i u prvim redovima kada humanost treba da se pokaže. Jasmina Erić je samohrana majka koja je 2008. imala saobraćajnu nesreću gde joj je desna ruka stradala. Sada je potrebno sredstva za odlazak u inostranstvo na dijagnostiku, preglede, operacije, kao i za postoperativne tretmane.

Povodom toga 23. juna  će na Smederevkoj tvrđavi gostovati sjajna ekipa DJ-eva. Na nama je da pomognemo i barem podelimo ovu vest.

✪ LINE UP ✪

✦ Askari // Dacru Records // Dj Set
✦ Norma Project // Tesseract Studio
✦ Oniro // Profound Records // Live Act
✦ Bapsy // Ice Cream From Saturn // Macedonija
✦ Vlada & Srle // Digital Nexus
✦ MarkPanic // belgradeafterhours UsB // Retro set

Full info o kartama na eventu ovde.

Prethodni tekstRECENZIJA | Ricardo Villalobos @ Blender 15.06.2018 [Kalemegdan]
Sledeći tekstINTERVJU | Guy J – Od svoje prve žurke kod vas sam osetio odličnu konekciju sa publikom!
Grotto je prva srpska “house” internet zajednica, osnovana 2005. godine kao forum oko kog su se okupljali ljudi koji poštuju house zvuk. Sama reč “grotto” zapravo znači “pećina” (ital.) i ovde predstavlja jedan underground pokret koji je kroz klub osnovao ex-admin, Rem. Njegova vizija je bila da na jednom mestu privuče što više ljubitelja pravog house zvuka. Klub je promenjen, ali ta ideja i dalje je nastavila da živi… Iz nje se upravo rodio Grotto – ultimativni muzički web portal i forum! Naša misija je obrazovati i oplemeniti mlade ljude (ili barem one koji se tako osećaju) kroz jedno kvalitetno muzičko putovanje sa puno dobrih vibracija!