KPTM slavi 5. rođendan: Nastić, Begefank, High5 i Happy People dolaze na žurku!

898
KPTM

Klub KPTM proslaviće svoj 5. rođendan i sa dobrim razlogom ova proslava trajaće 5 dana! Slavlje počinje već u sredu 4. jula kada će u bašti na open air dnevnoj žurci nastupiti Marko Nastić uz podršku Nemax-a. Žurka počinje u 17h a ulaz će biti besplatan za sve posetioce do 18h!

Marko Nastić Nemax KPTM

Četvrtak u KPTM-u će rođendan ulepšati iskusna trance ekipa. Za mix pultom smenjivaće se Cheda, kim0, Pura, Cyber i Mozza, a kao rođendanski poklon svim posetiocima će ulaz biti besplatan do 18h! Daily rave mode is on!

Cheda kim0 Pura Cyber Mozza KPTM

A u petak, 6. jula trap gospodari Zagreba High5, dolaze u KPTM baštu da održe open air dnevni koncert! High5 više nisu toliko sveže ime na sceni, pogotovo jer iza sebe imaju već dva odlična albuma koji su ih postavili visoko na regionalnoj mapi hip-hop-a. Ovaj legendarni trap kolektiv upravo je objavio svoj novi album pa će posetioci imati priliku i da ga uživo čuju i to već od 17h kada i počinje koncert.

High5 KPTM

Karte za ovaj događaj puštene su u prodaju i mogu se kupiti u ZlaZla Shteku.

Nakon koncerta, sprema se opasno vreli Blackout party (Rock ur body), afrobeat/dancehall party za pamćenje! Ulaz za ovaj događaj za sve one koji dođu od 22h do 23h će biti besplatan. Ovog puta kao gošće tu su WERUNDIS LADIES, plesačice koje će nam doneti karipski duh vrelih bitova na densflor! Tommy T nam sprema specijalni performans sa reperom BUKAASH-om, a Groovin skull će nam dodatno začiniti ovaj specijalni rođendanski party!

Blackout Party KPTM

U noći između petka i subote od 03h do 05h sledi Begefank/DJ BKO specijal! DJ BKO i Bege Fank se vraćaju u najjačem izdanju za rođendan KPTM-a da nas u svom stilu podsete na Бегефанк žurku koja je od nastanka KPTMa bila glavna i najprepoznatljivija žurka u klubu!

Begefank KPTM

Hidrirajte se narednih dana jer to je Begefank, biće znojavo!

A onda, kako dolikuje, sledi pravi slavljenički afterparty i naravno, Mancha & MarkPanic, dvojac koji se tako dobro uklapa u KPTM! Vidimo se na najlepšem rođendanskom afteru!

Mancha Mark Panic KPTM

U subotu 7. jula očekuje nas B-day DnB! Slavimo 3 godine DRUMMINGA, najjačeg dramenbejsa ikada igde, 5 godina kluba kptm i skakanja na densfloru uz najbrutalniju drum ekipu u univerzumu bebo! Sa nama ove subote biće Codex, MC Kastiljas, Kritik, Shonze, Little Miss Vandal i CPKC.

Drumming KPTM

Ulaz će biti besplatan od 22h do 23h.

Žurka će trajati do jutra, a onda u nedelju 8. jula od 5h sledi Happy People after sa Laletom, Petrom i Markom. Biće to idealan završetak našeg rođendanskog serijala žurki.

Happy People KPTM

Dragi gosti, vidimo se na žurkama!