Rezidenti najvećih andregraund klubova stižu na Ultra Energy Stage

Vrnjačka Banja spremna za spektakl od 2. do 5. avgusta

581
Optimo Roi Perez Gerd Janson Prosumer Lovefest 2018 Ultra Energy Stage

Ultra Energy Stage kao jedan od statusnih simbola Heineken Lovefesta, od samog nastanka trudi se da svojim programom širi vidike mlade klupske publike. Kao i svih godina do sada, i ovog leta predstavlja potpuno nova imena svetskog muzičkog podzemlja. Izdvojićemo samo neka od njih, koja će od 2. do 5. avgusta zatresti Vrnjačku Banju.

Optimo, 2. avgust
DJ duo koji čine JD Twitch i JG Wilkes dolazi iz Glazgova i slobodno možemo reći da je Optimo institucija njihove andergraund scene. Obojica imaju iskustva u vođenju noćnih klubova i žurki i baš iz tih razloga imaju istančan osećaj za densflor. Kako oni kažu, od njih nikako ne očekujte lagane klupske hitove, a u zavisnosti od raspoloženja, setovi im vibriraju između tehna, elektra, roka i svega ostalog što poseduju u velikoj kolekciji ploča.

Optimo
Optimo

Roi Perez, 3. avgust
Ovaj mladi artist i Instagram zvezda pravi je primer kako kvalitet uz dobre odluke lako pronađe svoj put do ostvarenja snova. Svoju karijeru započeo je 2011. godine u Tel Avivu kao resident DJ, klubova andergraund scene. Dve godine kasnije odlazi u Berlin gde nastavlja svoje muzičko putovanje. Zbog svoje specifične kreativnosti, stila i veština, ubrzo je postao rezident najpoznatijih andergraund densflorova među kojima je i Panorama Bar.

Roi Perez
Roi Perez

Gerd Janson, 5. avgust
Kao rođeni Nemac veoma mlad upoznao se sa andergraund zvukom u koji se doživotno zaljubio. Dugo vremena važi za jedno od najpoštovanijih imena nemačkih DJ krugova. Vlasnik je jednog od poznatijih lejblova na svetu “Running Back” na kojem su se našla izdanja artista poput KiNK, Redshape, Radioslave, Ame i drugih, koji su pre svega poznati po svom kvalitenom zvuku.

Gerd Janson
Gerd Janson

Prosumer, 5. avgust
Achim Brandenburg aka Prosumer jedno je od poznatijih imena andergraund sveta. Veliki je ljubitelj muzike uopšte, a u svojim krugovima, poznat je po ogromnoj kolekciji ploča koja broji oko 12.000 komada. Druži se sa brojnim imenima muzičke scene, ali prijateljstvo sa Tama Sumom (kraljicom Energy Stage-a) je posebno – sa njom vodi zabavnu večernju emisiju na jednoj radio stanici. Prosumer je vatreni obožavalac haus zvuka i u njegovim vinil setovima čućete pesme koje retko gde drugo možete da čujete.

Prosumer Ultra Energy Stage Lovefest 2018
Prosumer

Podsećamo vas da akcija 3+1 traje do 21. jula u ponoć, zato požurite i kupite svoje ulaznice na vreme u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa ili naručite na sajtu www.lovefest.rs.

Inače, do početka Lovefesta ostalo je tačno dve nedelje, a ovogodišnji festival ljubavi biće održan pod sloganom #ČuvamSebe koji za cilj ima skretanje pažnje posetiocima da na bezbedan način, bez konzumacije nedozvoljenih opijata ili preteranog unosa alkohola, uživaju u muzici tokom četiri festivalska dana. Zbog trenutne akutne situacije, festival će bezbednost ove godine podići na još viši nivo kako bi zaštitio sve verne pratioce. “Kao i svih godina do sada, tokom festivalskih dana, bićemo u besprekornoj saradnji sa policijom, Crvenim krstom i hitnom pomoći, poručuju iz organizacije.