Cocoon petak na Heineken Lovefestu

Legendarni Papa Sven ponovo u Vrnjačkoj Banji 3. avgusta

362
Sven Väth

Petak, 3. avgust jedno je od najbitnijih Heineken Lovefest večeri u agendi pravih techno manijaka, jer je Fire bina u znaku najvećeg svetskog muzičkog brenda Cocoon. Sven Vath ovog puta dovodi najvatrenije predstavnike svoje etikete i veoma traženi trio, Marcel Dettmann, Illario Alicante i Andre Galuzzi.

Marcel Dettmann Cocoon Fire Stage Lovefest 2018
Marcel Dettmann Lovefest 2018 (Fire Stage)

Poznati “Papa Sven” je DJ kojem se veoma zaslužno pripisuje uspon andergraund scene i smatra se živom legendom tehno zvuka. Poznat je po svom jedinstvenom muzičkom pristupu i setovima, a svaki njegov nastup naziva se performansom, jer nikada ne znate šta tačno može da se dogodi. Kao vlasnik Cocoon izdavačke kuće, zaslužan je za veoma uspešne karijere svih svojih artista.

Sven Vath Cocoon Fire Stage Lovefest 2018
Sven Vath @ Lovefest 2018 (Fire Stage)

99 Stage – najmanja bina na svetu ponovo na Heineken Lovefestu
Jack Daniel’s 99 Stage, kao pravo malo prošlogodišnje otkrovenje, ostao je zapečaćen u srcima svih posetilaca festivala ljubavi. Za ovogodišnje, dvanaesto izdanje, tokom četiri večeri na njoj će se predstaviti napoznatiji domaći klabing brendovi Blender, Raveolution, Tunnel, a uz njih i poznati makedonski andergaund klub Epicentar. Ova bina pored svoje specifičnosti da u nju staje isključiva brojka od svega 99 ljudi, posebna je po tome što svojim Line Up-om ističe višegodišnju saradnju koju Lovefest gaji sa kolegama regionalne klupske scene.

Manje od 48 sati do početka festivala
Do početka dvanaestog izdanja festivala ostalo je manje od 48 sati, a Vrnjačka Banja je već dočekala prve goste. Kao i prethodnih godina i ovog leta na festival stiže više od 200 izvođača, a očekuju se posetioci iz preko 20 zemalja sveta. Još mali broj ulaznica koji je preostao u prodaji može se kupiti u svim poslovnicama Eventima i Gigs Tixa.