Grotto te vodi na Sonus festival 2018

1167
Sonus festival 2017

Za tačno 12 dana počinje ovogodišnje, šesto, izdanje Sonus festivala. Od 19.08. do 24.08, tokom pet dana i pet noći, u tri kluba na plaži Zrće, nastupiće više od 60 imena svetske elektronske scene i regionalnih DJ snaga.

Sonus je ove godine pripremio i nulti dan festivala koji će se 18.08. po prvi put održati u NOA Beach klubu. Za muzički program na specijalnom otvaranju festivala biće zadužena svetski poznata FUSE ekipa iz Londona predvođena Enzom Siragusom i njegovim gostima Archie Hamiltonom, Rosskom i Marianom Mateljanom.

Raspored po danima za Sonus festival 2018 je vani!

Raspored po danima za Sonus festival 2018 je vani! Više od 60 izvođača čeka na vas! Kojeg jedva čekate čuti?Festivalske ulaznice za regionalne posjetitelje https://goo.gl/9EtoX8 Ulaznice za boat partije https://goo.gl/sZPPqQUlaznice za nulti dan – preparty 18.08. https://goo.gl/MerBTb

Gepostet von Sonus am Montag, 23. Juli 2018

Uz regularni program, održaće se i pet boat partija na brodovima koji će svaki dan festivala isplovljavati na Jadransko more i pružiti posetiteljima jedinstveno iskustvo uživanja u najkvalitetnijoj elektronskoj muzici u prelepoj prirodi, uz Enza Siragusu, D’Julza, Peggy Gou, Konstantina, Valentina Kanzyanija i Ian Fa.

Za vreme festivala održaće se i dva afterpartija, u utorak 21.08. uz Dixona i Richie Hawtina i već tradicionalni, after zatvaranja, na kojem će nastupiti Ricardo Villalobos, Seth Troxler, Sonja Moonear, Rhadoo, Binh i Digby.

Enzo Siragusa @ Sonus Boat Party (19.08.2018)

Ovog leta festivali se nižu jedan za drugim, a hrvatski Sonus je i pored jake konkurencije uvek među Top 5 festivala koje morate posetiti. :)Neverovatan line up, lokacija + žurke na brodu!Jedna od tih dnevnih žurki na brodu održaće se 19. avgusta, a hedliner će biti Enzo Siragusa. <3

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Montag, 6. August 2018

Za one najizdržljivije, za sam kraj festivala, u petak 24.08. uveče, ekipa “Keep on dancing” imaće party u novaljskom klubu Cocomo.

Na ovogodišnjem Sonusu, posetioci će moći plesati uz setove Solomuna, Maceo Plexa, Marco Carole, Loco Dicea, Sven Vätha, Richie Hawtina, Ricarda Villalobosa, Jamie Jonesa, Seth Troxlera, Adriatique, Âme DJ, Dixona, Peggy Gou, Rødhåda, Pan-Pota, Charlotte De Witte, Nastie, Amelie Lens, Adam Beyera, Reconditea, The Martinez Brothers, Tale Of Us i mnogih drugih.

KAKO UČESTVOVATI U SONUS FESTIVAL 2018 NAGRADNOJ IGRI?

01. Pronađite ovaj post na našoj Facebook stranici ili kliknite ovde.

02. Like i PUBLIC Share tog posta na vašem profilu uz obavezan tag Grotto – The Way Of Life. i Sonus Facebook stranica u opisu.

03. U komentaru posta na Grotto Facebook stranici tagujte tri izvođača zbog kojih bi otišli na ovogodišnji Sonus.

04. Pravo na učešće u nagradnoj igri imaju isključivo osobe koje su lajkovale Grotto – The Way Of Life. Facebook stranicu!

Nagradna igra traje 24h tj. do sutra uveče (08.08.2018) do 20h, nakon čega ćemo odabrati i obavestiti dobitnike privatnom porukom najkasnije do četvrtka 09. avgusta uveče. Srećno!