5 stvari koje treba da znate o Jennifer Cardini

1538
Jennifer Cardini

Septembarski, trodnevni Apgrade Weekend u Beogradu od prvog izdanja koncipiran je kao kulminacija letnje sezone velikih open-air događaja u regionu, a njegov program uvek predvode apsolutni lideri svetske elektronske scene. I ove godine, u duhu sopstvenog imena, lestvica se pomera ka gore jer na Kalemegdan od 6. do 8. septembra u dobro poznati rov kod Vojnog muzeja zajedno dolaze žive ikone i neprikosnovene vođe globalnog elektronskog pokreta, Laurent Garnier, Sven Väth i Maceo Plex!

U susret vrhuncu letnje sezone žurki na otvorenom, predstavljamo vam 5 stvari koje trebate da znate o Jennifer Cardini koja će nastupiti na septembarskom Apgrade Vikendu.

Jennifer Cardini

  1. BILA JE KLJUČNI DEO PRVE TEHNO PARADE U PARIZU

Jennifer Cardini je odavno prevazišla Pulp, pariski klub u kome je prvi put napravila svoje ime, te je krenula u misiju da svoju viziju predstavi publici širom Evrope, a i dalje. Kao deo jednog od najvećih rejvova u istoriju sveta, Cardini je nastupila pred 250 000 ljudi davne 1998. godine u samom srcu Pariza pored legendi Carl Cox, Laurent Garnier i Jeff Mills.

  1. NASTUPA NA NAJBOLJIM SVETSKIM POZORNICAMA

Tokom karijere od petnaest godina, isporučila je DJ setove u kojima spaja techno, elektro i disko po najprestižnijim klubovima sveta (Panorama Bar u Berlinu, De School u ​​Amsterdamu, Lux u Lisabonu, Good Room u Njujorku) i najboljim festivalima (Melt, Nuit Sonores, Burning Man).

  1. DEO JE RESIDENT ADVISOR ELITE

Osvojivši glas poverenja jedne od najcenjenijih svetskih publikacija elektronske muzike, i bezbrojnih fanova, Cardini ima dve decenije iskustva iza sebe, te se zaslužno nalazi u TOP 1000 didžejeva famozne mreže Resident Advisor među kojima se nalaze brojni umetnici koji su do sada nastupili na Apgrade događajima (Amelie Lens, Jackmaster, Sven Vath, Modeselektor i mnogu drugi), te oni koji će nastupiti na septembarskom Apgrade vikendu (Laurent Garnier, Maceo Plex, FJAAK i Anthony Parasole među brojnim ostalima).

  1. VODI SOPSTVENU MUZIČKU IZDAVAČKU KUĆU

Svojm nedefinisanim, jako emocionalnim zvukom, Cardini nalazi svoje mesto u redovima izdavačkih kuća Kill The DJ i Crosstown Rebels, te vodi sopstvenu kuću Correspondant. Osnovana 2011. godine, etiketa služi kao platforma za muziku umetnika kao što su Agents of Time, Man Power i Andre Bratten. Uspeh i kohezivna estetika etikete do sada su dovele do vrhunca publike nezaboravnih večeri izdavačke kuće Correspondant širom Evrope.

  1. JENNIFER CARDINI SE VRAĆA U U BEOGRAD DA NASTUPI PONOVO!

Jennifer je već jednom nastupila u Beogradu, tačnije na kultnom brodu 20/44 zajedno sa Manuelom Fischerom i domaćim asom Kristijanom Molnarom. Ove godine se vraća u srpsku prestonicu da nastupi na vrhuncu letnje sezone događaja na otvorenom – na petom, do sada najjačem Apgrade Weekendu!

TRAŽI SE KARTA VIŠKA ZA APGRADE VIKEND!

Strahovitu postavu koja u Beograd dolazi uz globalnu trendsetersku trojku u sastavu Sven Vath, Laurent Garnier i Maceo Plex čine redom njujorški mag Anthony Parasole, ubitačni berlinski techno boy band FJAAK, Parižanka iz „dopisništva“ u Berlinu Jennifer Cardini, tajno oružje Cocoon etikete Maurizio Schmitz, naša ambasadorka u nezadrživom usponu Tijana T, dugo iščekivani „live“ genijalac Tim Green, ekstremno talentovana muzičarka Vaal, te lokalni heroji DooVitanovi Nenad Marković poznatiji kao 33.10.3402.

Trodnevne ulaznice po ceni od 2390 dinara za Parter i 3590 dinara za VIP Terasu, prodaju se na blagajnama širom Srbije i regiona, te putem sajtova Gigstix.com i Eventim, kao i jednodnevne od 1390 dinara za Parter i 2000 za VIP Terasu.