Oxia stiže na Spens na otvaranje jesenje sezone Green Love festivala

213

Nakon najuspešnijeg izdanja Green Love festivala pod zvezdama gde su prave zvezde bile Rebekah, Lea Dobričić, Teodora Van Context, Sesha, Tamara b2b Andjela, ali i više od 2.000 rejvera, Green Love otvara jesenju sezonu uz DJ-eve koje su fanovi tražili! 12. oktobra na Spens stižu čuveni DJ Oxia, Petar Dundov Live i Concrete DJz!

Oxia Green Love festival 2018

Jedan od najtraženijih DJ-eva današnjice, Oxia vraća se u Srbiju među brojne fanove. Ovaj francuski producent bavi se muzikom još od svoje 15. godine, a tokom svoje dvadesetogodišnje karijere stekao je ogromnu popularnost, naklonost svojih kolega i saradnju sa nekim od najvećih svetskih DJ imena kao što su Agoria i Miss Kittin. “Harmonie”, “Whole Life”, “Housewife” u saradnji sa Miss Kittin samo su neki od njegovih velikih hitova, dok su za njegovu traku, fantastični “Domino” koji je pregledalo preko 38 miliona ljudi na YouTubeu, remixe uradili legendarni Matador i Frankey & Sandrino. Veliki hitovi, njegov čuveni remiks Mobijeve pesme “Why Does My Heart Feel So Bad” i “Groovy Techno”, kako naziva svoju muziku, ni jednog rejvera neće ostaviti ravnodušnim.

12. oktobra za mix pultom naći će se i fantastični Petar Dundov kada će se predstaviti svojim live nastupom, kao i Goya i party makeri Concrete DJz.

Obezbedite ulaznice po promo ceni!
Ulaznice su u prodaji po promo ceni od 990 dinara i mogu se nabaviti putem Gigs Tix prodajne mreže ili putem ovog linka.