NAPOKON otkriven pobednički DJ set DANCE ARENE 2018

5814
Exit Dance Arena 2018

Nakon više od mesec dana brojanja glasova (pešačkim putem glas po glas) došli smo do konačnih i tačnih rezultata ankete iz jula 2018. za najbolji ovogodišnji DJ set Dance Arene Exit festivala. Zvanično, glasanje je bilo završeno još u julu mesecu, ali rezultati koje su automatski bili prikazani tada su nam delovali jako čudno i zbunjujuće, pa smo rešili sve to ručno da proverimo… Proces se malo odužio, ali napokon smo uspešno završili brojanje  – upoređivanjem IP adresa naišli smo na preko 3.500 duplih glasova, koje smo ukolnili u toku brojanja.

Ovom prilikom objavljujemo provereno pobednički DJ set Dance Arene 2018 – u pitanju je MACEO PLEX sa 540 vaših glasova! 🙂

top 6 DJ set Dance Arene 2018 maceo plex tale of us boris brejcha

Grafikon prikazuje još 5 setova koji su se našli iza pobedničkog. Duo TALE OF US sa 487 glasova je na jakom drugom mestu, a tik odmah iza njih nalazi se BORIS BREJCHA sa 475 vaših glasova. Joseph Capriati je takođe dobio solidan broj vaših simpatija i sa 356 glasova se nalazi na četvrtom mestu. Iza njega su Solomun i Nina Kraviz sa 322 i 178 glasova na petom i šestom mestu ovogodišnje liste najboljih setova na Exit Dance Areni.