Pogledajte Aftermovie Moondance festivala 2018!

586
Moondance festival 2018

Na ovogodišnjem izdanju Moondance festivala pred brojnom publikom iz celog sveta nastupali su headlineri koji predstavljaju sam vrh svetske techno scene: Rødhåd, Radio Slave i Monoloc u okviru Dystopian noći, dok je najznačajniji techno klub u istoriji Tresor doveo Jonas Kopp-a, K-HAND, Handmade-a i The Analogue Cops.

Osim navedenih izvođača koji su odradili setove za pamćenje na trogirskoj kuli Kamerlengo nastupali su i KiNK, Francesco Tristano i Eduardo de la Calle. Da mogu stati rame uz rame sa svetskim imenima, sjajnim nastupima dokazali su i DJ-evi iz regiona Forest People, Filip Xavi, Ivan Komlinović, Jan Kinčl, Avoid, Skeptik, Jock, Edy C,…

Pored nezaboravnih noći u okviru programa festivala održane su i razne prezentacije i radionice za DJ-eve, kao i after žurke.

Moondance festival održan je od 9. do 11. avgusta u Trogiru, a predstavlja egzotični spoj elektronske muzike, video umetnosti, edukacije i zabave, pa se pažljivo biranim line up-om, high-end produkcijom i jedinstvenim ambijentom srednjovekovne kule Kamerlengo nametnuo kao vodeći underground techno festival i van regiona.

Predstavnik Moondance festivala Pero FullHouse aka Skeptik odlazi u Pariz 27. septembra gde će u okviru Paris Electronic Week-a, promovisati sam festival i raditi u jednom od najboljih techno klubova na svetu – Concretei promovisati zvuk Moondance-a!

Moondance festival priprema i novo izdanje Electric Halloween-a – najvećeg regionalnog okupljanja elektro zombija. Uskoro više informacija!