Kako je Bob Sinclar jednom zaustavio tuču u Beogradu.

1386
Bob Sinclar

Bio je to 30. oktobar, pre 14 godina kada je Bob Sinclar gostovao u KPGT-u (bivša Šećerana). Nije mu to bio prvi put da gostuje, tako da je već dobro bio upoznat sa Beogradom. Bob Sinclar je zaređao tri studijska albuma Paradise, Champs Elysées i III i uz Africanism projekat počeo je da osvaja svet uveliko. Žurka je bila u hype-u kao i sam Sinclar, a karta je tad bila klasično 750 din, nije bilo prve faze, druge faze, pre-ordera i ostalih stvari. Prosto koliko para, toliko muzike.

To veče je bilo davno, pa su sećanja maglovita, ali Bob Sinclar je prošarao kombinaciju afro-tribal-house zvuka koji možete da čujete na njegovoj Radio FG emisiji iz tog perioda. Naš DJ Aćim je bio tu kao podrška i ovu priču nam je baš on ispričao.

Nakon izuzetno uspešne večeri Aćim i Bob Sinclar su krenuli nazad u hotel kako bi Bob odspavao i sutra krenuo na avion. Međutim, došlo je do zastoja u saobraćaju. Napravila se gužva na sred puta i auto nije mogao da prođe.

Bob Sinclar quote

Dva automobila su napravila ceo zastoj, a momci iz jednog i drugog vozila su krenuli verbalno da se sukobljavaju i sve me mirisalo na tuču. Sam Bob nije razumeo šta se dešava, pa je spustio staklo na prozoru auta da bi video.

U tom trenutku neko iz te grupe ga je primetio i povikao “evo ga Bob Sinclar!“. Zavađene strane su stale na kratko i pogledala u njegovom pravcu. Ni kriv, ni dužan, Bob Sinclar se našao u sred sukoba koji je bukvalno svojim prisustvom rešio.

Momci iz oba automobila su mu prišli da se pozdrave i da popričaju sa njim. Potencijalna nesreća i kolaps se na kraju razrešio, a Bob Sinclar je otišao kući ubrzo i sa osmehom na licu.

Ovakvih priča “iza kulisa” ima puno i pokušaćemo u budućnost da vam ispričamo šta se sve dešavalo u klabingu pre nego što je bilo pametnih telefona da sve to zabeleže. Uživajte u danu!