Repriza Nove godine uz Victor Ruiz-a

1211
Victor Ruiz

Repriza Nove godine u okviru šestog izdanja Central Dance Event-a, koji će se održati u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39) biće predvođena brazilskim techno superstarom Victor Ruiz-om. Te večeri, na sceni će mu se pridružiti harizmatična Lea Dobričić, jedna od najpopularnijih regionalnih DJ dama i pobednica prestižnog Burn Residency takmičenja, kao i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, autor sa preko 60 izdanja u diskografiji.

Repriza Nove godine Victor Ruiz Central Dance Event 2019 Hangar
Repriza Nove godine w/ Victor Ruiz @ Central Dance Event 2019

Victor Ruiz je autentičan umetnik prepoznatljivog zvuka, za kojeg kažu da je konačno pronašao svoju zavodljivu stranu. Njegove produkcije imaju futuristički ton, koji je istovremeno uzbudljiv i plesan te ga često uspoređuju sa artistima kao što je Maceo Plex.

Prvi kontakt sa muzikom imao je kao desetogodišnjak koji je svirao bas gitaru. Zatim ga je prijatelj, techno producent, uveo u elektronske žanrove i Victor je nakon toga počeo da stvara melodije koje su mešavina heavy metal-a, techno-a i muzike za filmove. Diplomirao je produkciju elektronske muzike 2008. godine na „Anhembi Morumbi” univerzitetu i okrenuo se stvaranju techno-a sa jakim uticajem latino temperamenta.

Popularnost je zadobio remiksima numera Moby-ja, Robert Miles-a, Oliver Huntemann-a, Stephan Bodzin-a, Thomas Schumacher-a, Hatzler-a, Olivier Giacomotto-a, Luzon-a, a talenat je potvrdio trakama „Interstellar“, „Black Sun“, „I am“, „Clutch“, „Soul Seek“, „Thunderstorm“ i „Rollercoaster“. Njegova izdanja mogu se naći na lejblovima kao što su Yoshitoshi Recordings, Sprout Music, Sudbeat Music, Herzblut, Electric Ballroom, Elevate, Senso Sounds i drugi. Victor se nalazi u Top 10 najpopularnijih producenata Beatport-ove liste za 2017. godinu, a njegove numere osvajaju prva mesta Beatport-ovih i drugih eminetnih top lista.

Ograničen kontingent kompleta ulaznica za četiri dana Central Dance Event-a 2019 nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix, po promotivnoj ceni od 2.790 dinara za parter i 3.990 dinara za VIP sektor.

Facebook Event