Nusha otvara “Under the Mountain” serijal žurki u klubu Alkazar

677
Nusha

Na prvoj žurci serijala “Under the Mountain” u diskoteci “Alkazar” (Čelić, BiH), zvezda večeri je rumunka Nusha koja od 2007. ne prestaje da iznenađuje rejvere. Setovi su joj uvek sveži, a imala je prilike da deli pult sa iskusnijim kolegama i koleginicama kao što su Solomun, Green Velvet, Monika Kruse, James Zabiela i mnogi drugi. Nastupajući širom sveta, od Buenos Airesa do Singapura, stekla je veliku slavu.

Nusha Under the Mountain Alkazar
Nusha @ Under the Mountain (Alkazar)

Nusha je svoju karijeru započela 2007. godine, ali je u svetu muzike od malih nogu. Svoj talenat pokazuje u live DJ setovima i muzičkoj produkciji, a njene trake su se nebrojeno puta našle na vrhovima Beatport lista. Na nastupe uvek donese nešto novo, a u svojim setovima oduševljava tehnikom, selekcijom traka i neverovatnom energijom.

nusha
Nusha

Podršku će joj pružiti Kono (FJU), Eduy (Stereo Sektor), Spunk (Fobia), Robert S (Restricted) i Maida (Distrikt).

A tu je i after koji će se održati u kompleksu bazena “MrkaljevićĆ gde će nastupiti Davor Gvozden (Parabola), Facho (Fobia) i Ricochet (Distrikt).

Ulaznice možete nabaviti po ceni od 10 KM (oko 5.5 evra) u pretprodaji, dok će na dan eventa cena biti 15 KM (oko 8 evra). VIP paket za četri osobe košta 200 KM (oko 110 evra).

Facebook Event