5 setova Marca Carole koje treba da čujete

1719
marco carola DJ SET 2018

Italijanski tehno titan i šef Music On etikete, Marco Carola vraća se u Beograd u subotu, 22. decembra da nastupi na jednoj od najuzbudljivijih žurki godine u Velikom Hangaru Luke Beograd. Nakon skoro jedne decenije od poslednjeg susreta da domaćom publikom, Carola će nastupiti u srpskoj prestonici u pratnji njegovog nedavnog gosta u Amneziji na Ibici, Marka Nastića kao i pripadnika nove generacije elektronske muzike u Srbiji Stefana Runy Rončevića. Marco Carola dolazi na audio-vizuelni spektakl koji organizuje grupa vodećih promotera elektronske i klupske muzike u Beogradu: Central Dance EventApgrade i Blender.

Sa uzbuđenjem vam predstavljamo naših omiljenih 5 setova Marca Carole kao pripremu za ovaj dugo očekivani rejv sa italijanskim tehno velikanom.

U Velikom Hangaru 22. decembra očekujemo “Novu godinu pre Nove godine”, jer se po dosadašnjem odzivu i reakcijama publike već sada očekuje veče za pamćenje!

  1. MARCO CAROLA – TIME WARP 2013

Jedan od Carolinih aduta je to što zna šta masi treba. Ne komplikuje previše, drži se laganih ritmova i pruža publici užitak da sama može da se vozi kako joj odgovara. Fenomenalan primer toga je njegov nastup na Time Warp-u iz 2013. godine.

  1. MARCO CAROLA – MUSIC ON AFTERHOURS AT MARTINA BEACH

Njegov nastup na Music On afteru u okviru BPM festivala na plaži Playa Del Carmen je sam po sebi egzotičan u najavi. Palme, pesak, sunce, more i Marcov elegantin minimal – savršena kombinacija za provod u Meksiku i vrhunska inspiracija za slavnog italijana da zabavi.

  1. MARCO CAROLA – RESIDENT ADVISOR MIX 252

Resident Advisor miksevi sami po sebi kultne pojave u svetu elektronske muzike. Dodaj na to Carolin trip u trenutku kada je izašao njegov album Play it Loud za tada vodeću minima etiketu Minus i pripremi se za poletanje!

  1. MARCO CAROLA – 24h SUNWAVES SET

Carola je prvi postavio javni rekord od 24h nastupa na Sunwaves festivalu – i niko nije otišao do samog kraja! Iako ne postoji ceo snimak njegovog nastupa na netu, predstavljamo vam najbolje momente njegovog celodnevnog nastupa.

  1. MARCO CAROLA & RICHIE HAWTIN – AMNESIA IBIZA CLOSING SET

I za kraj najslađe! Sa neverovatnih 11 miliona pregleda, Carolin zajednički set sa Richie Hawtinom na zatvaranju Amnezije na Ibici je njegov napoznatiji, najslušaniji i najinteresantniji set na netu. U nastavku pogledajte kakve je momente zabeležila ekipa Dancetrippin’ TV-a!

NABAVI SVOJU KARTU NA VREME

Ulaznice za nastup Marca Carole dostupne su širom Srbije i regiona u prodajnoj mreži i putem sajtova Eventim.rs i Gigstix.com, po početnoj ceni od 1390 dinara za parter i 1990 za VIP sektor.

EVENT 🙂