Za kraj Central Dance Event novogodišnjeg festivala – Marika Rossa i Juliet Sikora za Srpsku Novu godinu

304
Marika Rossa Juliet Sikora

Marika Rossa, jedna od najznačajnijih predstavnica ukrajinske scene, nastupiće na poslednjem događaju u okviru Central Dance Event novogodišnjeg festivala, u nedelju 13. januara u Hangaru u Luci Beograd (Žorža Klemansoa 39). Atraktivnoj i harizmatičnoj Mariki te večeri će se pridružiti Juliet Sikora, koja je duži niz godina poznata na underground house sceni.

Marika Rossa Juliet Sikora Central Dance Event Srpska Nova godina 2019 Hangar
Marika Rossa & Juliet Sikora @ Central Dance Event 2019 (Srpska Nova godina)

Marika Rossa prepoznatljiva je po tvrdom techno zvuku kojim je osvojila publiku širom sveta. Poznata je po svojim energičnim nastupima na najvećim ukrajinskim festivalima kao što su “Kazantip” i “Global Gathering Ukraine” kao i po brojnim setovima širom Evrope i Meksika. Tokom svoje uspešne karijere Marika je delila binu sa mnogim izvođačima svetske elektronske scene, dok se njene numere nalaze u samim vrhovima Beatport lista. Nedavno je objavila singl “In Hypnose” na kojem je sarađivala sa poznatom napuljskom producentkinjom i DJ-om Deborah De Luca-om. Stoji iza brojnih techno hitova i remiksa za izdavačke kuće “Italo Business”, “Crunch Control”, “Audio Elite”, “Naughty Pilule”, “DSR Digital”, “Dolma Records”, “Pragmatik Recordings”, “Naked Lunch”, “Elektrax Recordings”, kao i za sopstveni lejbl “Fresh Cut”, koji je osnovala 2015. godine. Ono što Mariku razlikuje od ostalih DJ-eva su veoma mračan underground techno zvuk, energični nastupi i jedinstven stil.

Juliet Sikora započinje svoje putovanje ka elektronskoj muzici još u detinjstvu svirajući klavir. Kombinacija strasti, ambicije i akademskih dostignuća uvela je u svet muzičke industrije. Diploma Event menadžmenta omogućila joj je pristup najpopularnijim klubovima širom planete. Juliet je odgovorna za vođenje izdavačke kuće “Kittball”, čiji je suvlasnik zajedno sa Tube & Berger-om i P.A.C.O.-m, a koja drži zavidnu poziciju među Top 10 najprodavanijih deep house etiketa na Beatport-u. Njena produkcija za lejblove “Suara”, “Material” i “Kittball” prošla je vrlo zapaženo u svetu house muzike.

Krajem 2013. godine Juliet Sikora u saradnji sa Tube & Berger-om objavljuje singl “Come On Now (Set It Off)” s kojim beleži ogroman uspeh i svetsku popularnost. Pesma je doživela veliku podršku DJ zajednice i publike, mnogobrojna radijska emitovanja i milionske preglede na YouTube-u.

Tokom svojih nastupa delila je DJ pult sa velikanima elektronske scene, po najvećim svetskim klubovima i festivalima, uključujući “Watergate” u Berlinu, “Rex” u Parizu, “Cocoon” u Frankfurtu, “Sonar” u Barseloni, kao i mnoge druge širom Evrope, Indije, Južne Afrike i Azije.

Ograničen kontingent ulaznica nalazi se u prodaji putem mreža Eventim i Gigstix po promotivnoj ceni od 790 dinara za parter i 1.290 dinara za VIP sektor.

Facebook Event