Amsterdam Dance Event objavio 2019 datume

144
ADE 2019 Amsterdam Dance Event

Ovogodišnji Amsterdam Dance Event (ADE) održaće se od 16. do 20. oktobra. Organizatori očekuju oko 400.000 domaćih i stranih posetilaca na 24. izdanju muzičke konferencije.

Pored konferencija, predavanja o kulturnim i tehnološkim trendovima, i festivalskog dela koji prati trendove u elektronskoj muzici, organizatori će i ove godine obezbediti, u saradnji sa kulturnim institucijama, dnevne aktivnosti koje će podstaći kreativnu industriju.

Tokom ADE-a, Amsterdam će opet postati svetski centar industrije elektronske muzike i dom svih muzičkih entuzijasta. Konferencija i festivalski program će pokazati šta je trenutno najaktuelnije u svetu, ali i kreativnost, inovativnost i raznolikost našeg grada.” – izjavila je direktorka ADE-a Mariana Sanchotene

Petodnevni događaj privlači posetioce iz 100 zemalja, koji su na neki način povezani sa muzičkom kulturom, ali i umetnošću, filmom, opremom, live muzikom i svim ostalim događajima koji se mogu pronaći širom Amsterdama. 2018. edicija je okupila 2.500 artista i 550 predavača na skoro 200 lokacija.

Program kompletne konferencije i festivalskog programa biće objavljen tokom narednih meseci, a više informacija možete pronaći i na ovom linku.