Ilija Đoković All Night Long u klubu DOT

225
Ilija Djokovic

Ilija Đoković, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu, nastupiće u petak 1. februara u klubu DOT, u okviru svog poznatog All Nigh Long koncepta.

Ilija Đoković važi za jednog od najperspektivnijih producenata i DJ-eva u regionu i spada među mlade zvezde domaće elektronske scene. Domaćoj, ali i stranoj publici, Đoković je poznat po energičnim setovima sačinjenim od “melodičnog i euforičnog techna”.

Ilija Djokovic All Night Long DOT 2019
Ilija Djokovic All Night Long @ DOT

Ilijina karijera rapidno ide uzlaznom putanjom, a njegova produkcija uvrstila ga je među sam vrh svetskih izvođača. Njegova traka “Atom“, objavljena za lejbl “Filth on Acid” trenutno se nalazi na 4. mestu Beatport-ove techno Top liste.

Prekretnicu u njegovoj karijeri napravilo je izdanje za “Phobiq”, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruse – “Terminal M”. Nastupao je na velikim svetskim festivalima poput Amsterdam Dance Event, Untold Festival, Labyrinth Open, Echowaves, EXIT, kao i u kultnim evropskim klubovima Egg, Ambasada Gavioli i De Marktkantine, uz najpoznatija imena elektronske muzike, dok njegove trake puštaju najcenjeniji izvođači – Adam Beyer, Tale Of Us, John Digweed, Pan-Pot i mnogi drugi.

O iskustvu vezanom za All Night Long setove, Ilija kaže: “Dobro je poznato da ja volim da radim extended setove, posebno kada su u pitanju All Night Long žurke. Mislim da tada DJ ima dobru priliku da pokaže svoju muzičku širinu i da kroz različite stilove vozi publiku kroz noć. I naravno, uz dobru pripremu i kvalitetan odmor ništa nije naporno.

Facebook Event