DJ Priku ovog petka u DOT-u

142
Priku

Talentovani producent i DJ Priku, jedna od glavnih figura jugoistočne evropske elektronske scene doneće u petak 22. februara u klub DOT autentični rumunski minimal tech zvuk. Te večeri, sa njim će nastupiti DJ Saša, koji nam dolazi iz Berlina.

Priku Saša DOT
Priku & Saša @ DOT | Photo: DOT

Adrian Niculae, poznatiji kao Priku priključio se Sunrise Booking agenciji još 2007. godine, što mu je omogućilo rezidenture u najboljim klubovima širom Rumunje, kao i nastupe na Sunwaves festivalu. Svojim izdanjem “Bobohalma” EP (2012) doživeo je veliki uspeh, a naredna godina bila je prelomna za njegovu karijeru, budući da je osnovao svoju izdavačku kuću “Motif” i objavio novi “Acoustic” EP pod svojim pravim imenom – Adrian Niculae, pod kojim je izdavao i za Fabric 72. U 2016. godini pokrenuo je nove projekte pod imenom Atipic – novi lejbl i serijal žurki. Izdaje za etikete kao što su: “Arpiar”, “All Inn”, “Fabric”, “Concrete Music” i “Only 300 Family”, a našao se i na “Cocoon Green&Blue 2011” i “Cocoon Heroes” kompilacijama. Jedno od nezaobilaznih imena lineupa festivala poput ADE, Robert Johnson, Amnesia, Kazantip, Tenax i Concrete, kao i na mnogim drugim evropskim festivalima.

DJ Saša rođen je u Minhenu, ali se zbog posla preselio u epicentar elektronske underground muzike – Berlin. Rezident je čuvenog Minimal Bara, kao i kluba Promenaden Eck u kojem organizuje svoje Amuse žurke. Jedan je od članova berlinskog labela “Sleep is Commercial”. Poznat je po svom microhouse i minimal zvuku, a ne njegov stil uticala je muzika izvođača sa etikete čiji je član, kao i producenta Andrea Ferlin. Saša ima brojne nastupe po Evropi, Indiji, a čest je gost beogradskih najpoznatijih klubova.

Ulaznice su u prodaji putem Ticket Vision i Gigs Tix prodajnih mreža, kao i preko NightNomads sajta, po ceni od 800 dinara.

Facebook Event

Featured Image: DOT