Green Love: Techno dive prave žurku 9. marta na Spensu

249
Green Love festival

Nakon nezaboravne rođendanske žurke kada je Green Love festival obeležio jubilej, slavlje se nastavlja! Mesto koje je već postalo simbol dobrog rejva, Spens, 9. marta još jednom će zablistati. Ovoga puta, veličanstvene dame, kraljice techno muzike napraviće pravu pometnju među rejverima.

Najtraženiji ženski DJ današnjice, Debora De Luca upravo će obeležiti martovsku Green Love žurku. Prepoznatljiva po kvalitetnoj fuziji hard tehna i minimalnog zvuka, zahvaljujući svojoj harizmi i vreloj italijanskoj krvi, niko ne ostaje ravnodušan na ovu moćnu damu.

Ona za sebe kaže da živi za muziku i da je njen stil uvek drugačiji zato što stalno uči, i iznova se upoznaje i eksperimentiše sa raznim žanrovima elektronske muzike, što je i čini prepoznatljivom i unikatnom.

Green Love festival

Njoj će se pridružiti i najtraženije DJ-ice domaće tehno scene Lea Dobričić i Sesha.

Lea Dobričić, zbog svog nesvakidašnjeg talenta za vrlo kratko vreme, stigla je da nastupi rame uz rame uz najveća svetska imena techno scene kao što su Laurent Garnier, Luciano, Richie Hawtin, UMEK, Marco Carola. Miljenica domaće publike, još jednom će pokazati svoje veštine 9. marta na Spensu.

Još jedna dama, velikog talenta koji pleni, zasijaće na stejdžu 9. marta. Mlada Sesha u elektronskoj muzici je već više od 10 godina. I prošle godine je nastupala na Green Love festivalu kada je delila DJ pult sa Rebekah. Najviše je nosi techno, a pravci koji je inspirišu su acid, berlin i industrial. Njeni ekstremno dobri setovi nikada nisu isti. Melodika, dinamika i jak bas koji je karakterišu, povešće rejvere u još jednu nezaboravnu avanturu.

Iako će dame vladati ovom žurkom, sa publikom će đuskati i DJ dvojac ZWEIN čiji će se groovy tech-house setovi zavrteti Spensom.

Ne propustite žurku 9. marta jer će ove dame napraviti rejv za pamćenje!

Photos: Green Love festival