Topljenje techno spektakl 31. maja uz Sam Paganinija

246
Sam Paganini

Nakon Borisa Brejche koji je oborio dosta rekorda po pitanju posete žurki u Beogradu, ekipa “Topljenje” sprema novi spektakl. 31. maja, u otvorenom Atrijumu Beogradskog Sajma, u goste dolazi poznati italijanski i svetski DJ i producent – Sam Paganini.

Retko koji techno producent može da se pohvali da mu traka postala hit koji je postao popularan i među mainstream kulturom. Njegov hit “Rave“, izdat za čuveni “Drumcode”, ima preko 34 miliona pregleda na YouTube-u i nosio je prvo mesto na Beatport Techno Chartu čak 2 meseca!

Nakon uspeha sa Drumcode-om, Sam 2016. godine osniva i svoj label pod nazivom “JAM” na kome izdaje album “Zenith“. Ovaj label koristi kako bi promovisao svoju viziju techno zvuka tako da na Topljenju možemo očeivati svašta od njega po pitanju selekcije muzike.

Kao DJ, Sam Paganini je nastupao za sve vodeće svetske festivale i klubove: Awakeings, Tomorrowland, Sziget, Sonus, Time Warp, Ultra, KAPPA, Berghain, Fabic, Amnesia i mnoge druge. Ovo samo govori o tome koliko iskustva i kvaliteta Sam poseduje.

Sam Paganini Topljenje 2019
Sam Paganini @ Topljenje Open Air 2019 | Photo: Topljenje

Ulaznice za Topljenje Open Air su pupšene u prodaju. Organizatori najavljuju još jedan nezaboravni spektaktl i poručuju:

Hvala svima na podršci koju konstatno dobijamo. Sa Borisom Brejchom smo zajedno pomerili granice i pozivamo vas na Open Air da nastavimo gde smo stali. Obećavamo dosta interesantnih događaja do kraja godine!

Svoje Early Bird ulaznice obezbedite do 13. marta po ceni od 890 RSD za regularne i 1.490 RSD za VIP. Ulaznice se mogu kupiti na svim prodajnim mestima Ticket.rs i Gigstix.

Više inforamcija potražite na Facebook Eventu.

Featured Photo: Marie Staggat