Miloš Vujović remixovao traku “Samo Ples” od Damjana Eltecha

Miloš Vujović Damjan Eltech

Damjan Eltech, autor mnogobrojnih klubskih hitova kao što su „Mama“ i „Lajkiram“, sada već „davne“ 2012. godine pravi traku „Samo Ples“ koja je munjevito postala apsolutni hit u svim klubovima na balkanu.

Danas, punih 7 godina kasnije, Miloš Vujović oživljava traku u svom techno maniru, koja je u prvim testiranjima po klubovima širom Srbije i regiona dobila odličan feedback!

Kao znak zahvalnosti za sve fanove koji ga prate i podržavaju, Miloš daje ovaj remix besplatno u saradnji sa portalom Mixmag Adria i možete ga skinuti ispod!

Miloš Vujović DJ iz Srbije koji je na sceni preko 15 godina, a u njegovim setovima se može čuti pretežno “rolling” techno zvuk. Delio je DJ pult sa velikim imenima kao što su Cristian Varela, Len Faki, Luigi Madonna, Mladen Tomić, Jay Lumen, Markantonio, Sam Paganini i mnogi drugi. Član je „Tauten“ lejbla, a ima izdanja na „Stick Recordings“, „Reload“, „Reload Black“, „Sabotage Records“, „In Deep’n’Dance“ i mnogim drugim.

Više informacija o Miloševim narednim trakama i žurkama na kojima će nastupati, može se pronaći na njegovoj Facebook stranici, Beatport stranici, SoundCloudu i Instagram profilu.

Featured Photo: Miloš Vujović

Prethodni tekstNove Nike Air Max 180 inspirisane Berlinom i technom
Sledeći tekstKeith Flint dobija statuu u svom rodnom gradu?