Tube & Berger 05. aprila u klubu Hype

439
Tube & Berger Hype Belgrade

Fenomenalni Hyperactive niz stranih bukinga se nastavlja i ovog puta pravo sa usijanih svetskih plesnih podijuma 05. aprila u klub Hype stiže jedan od trenutno najtraženijih DJ dua, Tube & Berger! Ovaj nemački dvojac zapalio je globalni klabing hitovima “Imprint of Pleasure” i “E Samba 2018”, a njihovi prošlogodišnji nastupi na Ibici, još uvek se prepričavaju. Ono po čemu su najviše prepoznatljivi je činjenica da Tube & Berger svojom muzikom postavljaju potpuno nove standarde čime oblikuju današnji žanr Deep House zvuka. Uz njih, kao domaća podrška, Nexie i Danijel Ćehranov će svojom dobro poznatom muzičkom virtuoznošću upotpuniti ovo, u svakom smislu vanserijsko veče.

Tube & Berger su svoje muzičko putovanje započeli pre više od deset godina i od tada, ovi više nego poznati producenti, izdali su dva priznata studijska albuma, svirali širom zemaljske kugle i za sve to vreme pridobili više od 60 miliona YouTube pregleda.

Ovaj dvojac posebno izdvaja činjenica da su svojim muzičkim dopriosom oblikovali žanr Deep House zvuka, a među pesmama koje su definisale elektronsku muzičku scenu u poslednih par godina nalaze se “Imprint of Pleasure”, poznata kao himna najvatrenijih klupskih podijuma za ples i pesma koja je dostigla počasno mesto najprodavanijih singlova svih vremena prestižne Beatport liste, pored nje, traka “E Samba 2018” napravljena u saradnji sa Junior Jack-om, bila je ultimativni hit prošlogodišnje letnje sezone i dobila ogromnu podršku velikih DJ imena poput Pete Tong, Erick Morillo, Fisher, Claptone, Flashmob i Nora En Pure.

Kada su nastupi u pitanju, ovaj fenomenalan dvojac ne zna za umor. Tube & Berger su dokazali na svojim čestim nastupima na Ants žurkama u klubu Ushuaia da su definitivno šampioni izdržljivosti cele Ibice. U svojoj kolekciji festivalskih nastupa, beleže one najbolje, a to su Tomorrowland, ADE, Loveweek Festival, Eastport Festival, Claptone’s Masquerade i nekoliko Toolroom Showcase-eva.

Tube & Berger @Web @Facebook @Twitter @SoundCloud

Featured Photo: Hype