Ilija Djokovic i Andrew Meller u DOT-u 12. aprila

260
Ilija Djokovic Andrew Meller DOT

Ilija Djokovic, jedan od lokalnih muzičkih talenata u usponu, koji se nedavno našao na prvoj poziciji Beatport Techno Top 10 liste najboljih izdanja, sa svojom trakom “Atom” i Andrew Meller, jedan od naših najboljih producenata elektronske muzike, čija su se izdanja našla među prvim mestima Beatport-ove liste najuspešnijih traka u 2018. godini, ukrstiće svoja umeća za DJ pultom kluba DOT, u petak 12. aprila.

Ilija Djokovic važi za jednog od najperspektivnijih producenata i DJ-eva u regionu i spada među mlade zvezde domaće elektronske scene. Domaćoj, ali i stranoj publici, Djokovic je poznat po energičnim setovima sačinjenim od “melodičnog i euforičnog tehna”. Ilijina karijera rapidno ide uzlaznom putanjom, a njegova produkcija uvrstila ga je među sam vrh svetskih izvođača. Prekretnicu u njegovoj karijeri napravilo je izdanje za “Phobiq”, kao i uspešna saradnja sa izdavačkom kućom Monike Kruse – “Terminal M”. Nastupao je na velikim svetskim festivalima poput Amsterdam Dance Event, Untold Festival, Labyrinth Open, Echowaves, EXIT, kao i u kultnim evropskim klubovima Egg, Ambasada Gavioli i De Marktkantine, uz najpoznatija imena elektronske muzike, dok njegove trake puštaju najcenjeniji izvođači poput Adam Beyera, Tale Of Us, John Digweeda, Pan-Pot i mnogi drugi.

Zahvaljujući remiksu pesme “Born Slippy”, jednog od najuticajnijih elektronskih bendova današnjice – Underworld, Andrew Meller je ostavio trag na globalnoj elektronskoj sceni. Njegova verzija ove pesme našla se na prvoj poziciji prestižne Beatport Top 100 liste najboljih izdanja, kao i u setovima mnogih DJ zvezda, među kojima su Carl Cox, Nicole Moudaber, Paco Osuna, i Nakadia. Tokom prošlog leta ova hit numera, vrtela se na najpoznatijim svetskim plesnim podijumima. Njegov remiks trake “Insomnia” jednog od najpopularnijeg sastava svih vremena, Faithless, takođe se našla na Top 100 Beatport listi. Poslednje Mellerovo izdanje, “Godfather’s Dance”, stiglo je do 12. pozicije Beatport-ove tech house liste i podržana je od strane imena poput Richy Ahmed, Andrea Oliva, Technasia, Darius Syrossian, Mark Knight i drugih.

Facebook Event

Featured Photo: DOT