Marko Milosavljević, M.U.T.O.R i MIJU u klubu DOT

151
Marko Milosavljević M.U.T.O.R MIJU klub DOT petak

Marko Milosavljević, miljenik domaće publike i jedan od DJ-eva sa najvećim brojem gigova godišnje, nastupiće u petak 19. aprila u klubu DOT, uz rezidenta Beat organizacije, M.U.T.O.R-a, i MIJU.

Marko Milosavljević je poznat kao strastveni kolekcionar ploča, koji ima pozamašnu zbirku vinyla – kako elektronske muzike, tako i iz drugih žanrova, poput jazz-a, soula, funka, disco-a i boogie-a. Kao veliki poštovalac sintisajzera, klavira i ritam mašina, konstantno eksperimentiše i istražuje nove forme alternativne muzike. U karijeri dugoj preko 15 godina, Marko je nastupao na najvećim festivalima i u klubovima širom Srbije i regiona, kao i u Evropi i Kanadi. Bio je menadžer prve domaće techno etikete “Recon Warriors”, kao i pod-etiketa “Recon Light” i “Traffica”, koje broje više od 50 izdanja. Produkcijski debi imao je na kompilaciji radija B92 “Belgrade Coffee Shop” 2006. godine, a kasnije i na holandskim izdavačkim kućama “Luxaflex” i “Shadowfax”, kao i na etiketi “Jesus Loved You”.

M.U.T.O.R je više od 18 godina prisutan na domaćoj sceni, pod raznim pseudonimima. Njegovi setovi se uglavnom baziraju na house-i i funku. Nastupao je u skoro svim beogradskim klubovima, kao i na najvećim domaćim festivalima, a binu je delio sa stranim izvođačima kao što su Sebastian Leger, Alton Miller, Brigado Crew, Darren Emerson, Kydus, Blacksoul, Thyladomid, Undercatt.

MIJU je devojka sa trenutnim prebivalištem u Litvaniji. Pasija joj je spajanje zanimljivih bitova i melodija eletronske muzike, od breakbeat-a, minimala i acida, preko tech house-a i house-a. Voli da spaja nove i stare trake i na taj način svojoj muzici daje novi i pomalo neočekivani ton. U glavom gradu Litvanije, Viljnusu, rezident je u klubovima Paviljonas, Deveti i Drops.

Facebook Event

Featured Photo: DOT