DJ-evi i producenti imaju priliku da nastupe na Tomorrowland festivalu

582
Sound of Tomorrow 2019 Tomorrowland Pepsi Max

DJ-evi koji traže šancu da ih ljudi primete, sada je imaju. Festival Tomorrowland i Pepsi Max organizuju “Sound of Tomorrow 2019DJ takmičenje.

Takmičari moraju ispoštovati tri uslova: mix mora biti okačen sa desktopa računara, mora biti prilagođen festivalu i ne kraći od 20, a ne duži od 30 minuta. Dakle kada sve to uradite okačite ga na svoj Mixcloud nalog, nazovete ga “Pepsi Max The Sound of Tomorrow 2019 – [Vaše DJ ime]”, a cover za mix možete skinuti klikom ovde. Poslednji korak je da predate svoj mix i to možete učiniti klikom ovde pa onda na “Enter the competition” tab.

Fedde Le Grand i Tomorrowland predstavnici će biti zaduženi za preslušavanje i odabir Top 10 mikseva. Tih 10 DJ-eva će se zatim takmičiti u DJ Boothcampu na Ibici od 08. do 10. maja. U sledećoj fazi troje finalista će dobiti priliku da svoje umeće pokažu na stejdžu na Tomorrowlandu Belgija 2019.

Osoba koja prođe i ovaj finalni korak dobija priliku da remiksuje najnoviju traku Fedde Le Granda, koja će biti izdata na njegovom Darklight Recordingsu.

Ukoliko vam je sve ovo zanimljivo snimite mix i okušajte svoju sreću i pokažite šta znate, ko zna možda i uspete. Ništa nije nemoguće, a to su dokazali Lea Dobričić, pobednica Burnovog takmičenja na Ibici i Peter Portman.