Objavljena imena novih zvezda koje će nastupiti na Sonus festivalu u avgustu!

Sonus festival 2019 Bicep Charlotte De Witte Derrick May DJ Koze

Sonus festival, koji po dosadašnjem odazivu, planira svoje najuspešnije izdanje do sada, objavio je novih pet imena svetske elektonske scene koja će da se priključe već bogatom programu festivala.

Sedmo izdanje Sonus festivala održaće se od 18. do 23. avgusta u klubovima na plaži Zrće kad se očekuje dolazak nekoliko hiljada posetilaca iz više od 65 zemalja sveta na hrvatsko ostrvo Pag.

PROČITAJTE: Kako otići na Sonus festival 2019

Programu se pridružio trenutno najpoznatiji britanski duo Bicep koji će po prvi put nastupiti na Sonusu nakon više nego uspešne godine u karijeri u kojoj je duo predstavio svoj live nastup i lansirao globalno uspešan debitantski album na „Ninja Tune“ etiketi.

Jedan od osnivača Detroit techno pravca, Derrick May, takođe će po prvi put gostovati na Sonusu ovog avgusta. Jedan od članova legendarnog trojca Belleville 3 koji su postavili temelje techno muzike zasigurno će priuštiti posebno iskustvo za posetioce i po našem mišljenju, njegov set se ne sme propustiti.

Sonus 2019 Line Up Phase II

Ovi iz Sonus festivala stvarno nisu realni! :DPored već objavljenog brutalnog Line Up-a, sad ga dopunjuju sa BICEP DJ setom, Charlotte de Witte, Derrick May, DJ Koze i Stephan Bodzin Live, ???

Gepostet von Grotto – The Way Of Life. am Dienstag, 30. April 2019

Nastup Stephan Bodzina je prema izboru fanova bio jedan od najboljih setova Sonusa prošle godine, tako da je pozvan na festival i ove godine pa očekujemo da će ovaj nemački DJ i producent opet ostaviti dojam na posetioce festivala pod otvorenim nebom, samo par metara od Jadranskog mora.

Mlada Belgijanka, Charlotte de Witte rastuća je zvezda svetske scene koja je već prošle godine na Sonusu dokazala kako izgleda pravi party tako da možemo i ove godine očekivati odličan set.

Još jedan novitet na programu kojeg će posetioci Sonusa moći po prvi put da čuju u jednom od Open Air klubova, je renomirani nemački producent DJ Koze poznat po svojim ekscentričnim setovima.

Sonus festival 2019 Line Up

Festival koji je treću godinu zaredom, prema glasovima fanova, osvojio nagradu Ambasador za „Najbolji hrvatski festival“, održaće se tokom 5 dana i 5 noći u klubovima Papaya, Aquarius i Kalypso i ugostiti imena koja trenutno vladaju svetskom elektronskom scenom.

Tim koji čine organizatori #WELOVESOUND Open Aira i Time Warp festivala, bez sumnje, isporučiće svoje najbolje izdanje od početka postojanja Sonusa 2013. godine.

Ograničeni broj regionalnih ulaznica su dostupne online preko ovog linka.

Za više informacija, pratite Sonus festival na regionalnim kanalima društvenih mreža Facebook, Instagram i Viber.

Facebook Event

PROGRAM (ABECEDNIM REDOM):

Adriatique – Amelie Lens – Andrea Oliva – Apollonia – Ben Klock
Bicep (DJ Set) – Binh – Boris Brejcha – Charlotte de Witte
Chris Liebing – Daniel Avery – Dax J – Derrick May – DJ Koze
Dorian Paic – Enrico Sangiuliano – Henrik Schwarz (Live)
I Hate Models – Jamie Jones – Joey Daniel – Joseph Capriati – Kobosil
Kölsch – Konstantin Sibold – La Fleur – Len Faki – Loco Dice
Luigi Madonna – Maceo Plex – Magdalena – Marco Carola – Pan-Pot
Patrick Topping & Richy Ahmed – Ricardo Villalobos – Richie Hawtin
Rødhåd – Seth Troxler – SHDW & Obscure Shape – Solomun
Sonja Moonear – Stephan Bodzin (Live) – Sven Väth
Tale Of Us – Valentino Kanzyani – Voigtmann – Zip

Photos: Sonus

Prethodni tekstKako otići na Sonus festival 2019
Sledeći tekstGrad Njujork odao počast Wu-Tang Clanu