BOg na Arsenalu!

191
BOg

BOg, Clarkent i neki od najzanimljivijih DJ-eva i producenata regiona nastuipiće na Explosive DJ Stage-u Arsenal Festa 09, koji će biti održan od 19. do 22. juna u Kragujevcu.

Prve večeri pod sloganom “United KG” nastupiće lokalna ekipa koju čine rezidenti i promoteri kragujevačkih festivala: Bo-Yan i Tzanema (Šumadija fest i Garage Reunion), Mark Andersson (Vibe), Dgnrk (Arsenal Fest) i naravno Shoomadisco, Marco White, Srećko Divić i Goranche, koji su u poslednjih dvdesetak godina sinonim za DJ scenu Kragujevca.

United KG Explosive DJ stage Arsenal Fest 2019
Photo: Arsenal Fest

Explosive će 20. juna biti rezervisan za ljubitelje minimal zvuka, jer nastupaju dva producenta i DJ-a iz Rumunije: Just 2 aka Clarkent i Mihai Pol, a drugo veče otvara najpoznatiji afteraški BeGe dvojac – čuveni Mancha & Mark Panic.

BOg je jedan od trenutno najperspektivnijih evropskih melodic techno producenata i DJ-eva, koji konstantno usavršava ovu svoju reputaciju sjajnim muzičkim ukusom, stilom, integritetom i performansom, a prvi put u Srbiji nastupa treće večeri Arsenala. Ove godine BOg je postao svetski poznat zahvaljujući nastupu u Parizu za čuveni Cercle projekat, koji je na YouTube kanalu ispratilo više od 270.000 ljudi. Pored BOg-a 21. juna nastupaju ASAS, Space Motion, a veče otvaraju predstavnici kragujevačkog lejbla “Feel Decimal Black”: Sale Janković b2b Petrovitz Yugoslavia.

Explosive DJ Stage Arsenal Fest 2019 Line Up
Photo: Arsenal Fest

Poslednjeg dana festivala u subotu 22. juna ljubitelji techno muzike uživaće u čarima nekih od najboljih reginalnih DJ-eva, kako po Mixmag Adria časopisu, tako i po njihovoj sopstvenoj produkciji i svim ostalim standardima. Veče na Exposive DJ Stage-u otvaraju vlasnici “Feel Decimal Labela” iz Kragujevca Markwood b2b Hunckie, a posle njih nastupa beogradski DJ i producent Speedy – vlasnik “Lucky Light” etikete, poznat i po “Lucky Records Showcase” događajima i koji je u Beograd dovodio neke od najvećih imena techno scene.

Kompletnu satnicu možete pogledati na ovom linku.

Za Arsenal 09, na kome nastupaju na Main Stage-u i Garden Stage-u Testament, Little Steven, Kurt Vile, Red Fang, Darko Rundek, Partibrejkers, Vlatko Stefanovski i mnogi drugi, komplet ulaznica za sve četiri večeri košta 2.300 dinara, dok je pojedinačna 1.000 dinara preko www.tickets.rs.

Featured Image: Press Photo