Marco Carola ponovo pred sudom. I promoter sa Ibice ga tužio

230
marco carola DJ SET 2018

Samo nedelju dana nakon što je Amnesia Ibiza tužila Marco Carola-u, jer je prekršio ugovor i odlučio da svoje “Music On” žurke preseli u klub Pacha, pojavila se nova tužba koja može rezultirati zaplenom Carola-ina imovine i milione od zarade.

Bivši DJ-ev promoter “It’s All About The Music SL” udružio se sa klubom Amnesia, koja je nedavno dobila sudsku odluku koja sprečava Carola-u da nastupa bilo gde na ostrvu osim u tom klubu.

On je prekršio ugovor koji je potpisao sa klubom i sa nama” – izjavio je advokat “It’s All About The Music SL” firme za “Diario De Ibiza”.

Ako se Carola ne povinuje odluci suda (a nije) i odluči da nastupi (a jeste) u klubu Pacha, i klub Amnesia i promoterska firma će tražiti milione na sudu. Osim toga, bivši promoter Carola-e zatražio je od sudije da zapleni njegovu imovinu i novac koji zarađuje od DJ-inga kako bi sredstva bila dostupna ukoliko bude proglašen krivim.

 

View this post on Instagram

 

@musiconofficial at @pachaofficial tonight #musicon #ibiza2019 🖤🔰💣🔛

A post shared by Music On (@musiconofficial) on

Carola će sledeće nedelje prisustvovati saslušanju na sudu na Ibici koji će odlučiti da li on sme i ne sme nastupati u klubu Pacha.