Večeras počinje Topljenje sa Sam Paganinijem

Topljenje

Večeras počinje još jedan spektakl u režiji Topljenja koje će se održati uz podršku Heinekena na Beogradskom Sajmu u Hali 5. U goste dolazi poznati italijanski i svetski DJ i producent – Sam Paganini, dok će mu domaću podršku pružiti majstori svog zanata Sugar Lobby i TKNO.

Retko koji techno producent može da se pohvali da mu je traka postala hit koji je popularan i među mainstream kulturom. Njegov hit „Rave„, izdat za čuveni „Drumcode“, ima preko 37 miliona pregleda na YouTube platformi i nosio je prvo mesto na Beatport Techno Chart-u čak 2 meseca!

Nakon uspeha sa Drumcode-om, Sam 2016. godine osniva i svoj label pod nazivom ˝JAM˝ na kome izdaje album ˝Zenith˝.

Naoružajte se osmesima, dobrim raspoloženjem i udobnom obućom jer će vam Topljenje i ovog puta zagarantovano pružiti nezaboravan provod uz specijalne audio-vizuelne efekte i kvalitetan zvuk!

Topljenje Sam Paganini satnica

Sistem plaćanja na ovom događaju će biti u tokenima koje možete kupiti na obeleženim mestima isključivo gotovinom i to u dinarskoj protivvrednosti. Organizatori apeluju posetioce da dođu ranije kako bi izbegli očekivane gužve na ulazu.

Karte na ulazu će biti skuplje, stoga požurite i kupite ih po sadašnjoj ceni od 1.590 dinara za regularne i 2.390 dinara za VIP. Ulaznice su dostupne na svim GIGS TIX i Ticketvision prodajnim mestima ili online.

Prethodni tekstDyed Soundorom – Posećujem buvljake, tamo uvek nađem vinyl raritete
Sledeći tekstNastupi Blond:ish i Black Motion premeštaju se u Hangar Luke Beograd