Fresh Wave Heaven predstavlja još jedno veliko ime elektronske muzike – Booka Shade!

110
Booka Shade

Druge večeri osmog izdanja Nektar Fresh Wave festivala, koji će se održati od 08. do 10. avgusta na banjalučkoj tvrđavi Kastel, nasupiće Booka Shade!

Walter Merziger i Arno Kammermeier su producentski i DJ duo Booka Shade, autentični predstavnici originalne frankfurtske elektronske scene, vlasnici sedam albuma i mnogobrojnih singl izdanja i jedne od najuticajnijih izdavačkih kuća “Get Physical Music”!

Veliki festivali njihove setove svrstavaju među 10 najboljih na svojim binama, a čuveni DJ BBC radija Pete Thong kaže da su mu jedni od omiljenih izvođača.

Booka Shade Fresh Wave festival 2019

Progresivni house zvuk doneo im je besmrtni hit plesnih podijuma “M.A.N.D.Y.”, a čuveni su njihovi high-profile remixi: Juan MacLean – Tito’s Way, Moby – Dream About Me, Hot Chip – [Just Like We] Breakdown, The Knife – Marble House, Dave Gahan – Kingdom.

Omiljeni su gosti legendarnog Sonar festivala koji se održava u Barseloni, a bili su na turnejama sa imenima kao što su Depeche Mode, Mylo, Röyksopp,…

Novi singl “The Unseen / Banderas” izdali su za “Blaufield” 01. juna ove godine.

The Unseen / Banderas – OUT NOW!

Very proud to announce: The Unseen / Banderas. Out now on Blaufield Music.Link: bookashade.lnk.to/TheUnseen-BanderasEnjoy 💥💥💥💥💥💥💥#bookashade #newrelease

Gepostet von Booka Shade am Freitag, 31. Mai 2019

I dalje izdaju i izdanja drugih artista. I dalje drže visok tempo po broju zakazanih nastupa, a nastupaju širom planete, doslovno, od Južne i Severne Amerike, preko Evrope, Bliskog Istoka, Azije do Australije i Novog Zelanda.

Fresh Wave Heaven će tako publici na banjalučkoj tvrđavi Kastel ovog leta osim velikih imena kao što su Pan-Pot, Matador, Joris Voorn, Butch, Hernan Cattaneo, predstaviti i ovaj sjajan dvojac, čime ovogodišnji koncept festivala već obara sopstvene rekorde po broju nastupa, ne samo velikih zvezda elektronske muzike, već i velikih zvezda kojima će ovi nastupi biti premijerni u BiH!

Podsećamo vas da su i dalje u prodaji trodnevne festivalske ulaznice po promotivnoj ceni od 65KM (33 evra), a dostupne su na prodajnim on-line ticket servisima kupikartu.ba i gigstix.com.

Facebook Event

Featured Image: Booka Shade Facebook Page