Ovih 10 clubbing filmova morate pogledati

830
Clubbing movie

Tokom godina, clubbing je bio predstavljen na velikom platnu kroz razne priče. Nedavno je objavljen i film “Beats” baziran na UK rejv kulturi 90-tih. Trentno se prikazuje u Velikoj Britaniji, crno-beli film Brian Welsha, prati dva prijatelja koji otkrivaju scenu u Škotskoj pre nego što je konzervativna vlada zabrani i proglasi ilegalnom.

Međutim, većina filmova o klubovima zadržava fokus gotovo u potpunosti na ličnostima. “Human Traffic”, koji uskoro dobija nastavak, je klasičan primer, prateći grupu prijatelja koji će učiniti sve što je potrebno kako bi preživeli još jedan dan na zamornom poslu, teškog porodičnog života i grube realnosti bez gubljenja smisla za humor ili ljubavi koju gaje jedni prema drugima. Nemoguće je gledati ih, a da se ne prisetite istih situacija koje ste proživeli u vašem životu.

Bilo kako bilo, ovih 10 filmova o clubbingu će vas odvesti u vaše najbolje rejv dane. Nostalgija, romantika, akcija, komedija, DJ-evi i, naravno, neke od najboljih filmskih numera su ono što ove filmove krasi.

01. Human Traffic

02. It’s All Gone Pete Tong

03. 24 Hour Party People

04. EDEN

05. Groove

06. Kevin And Perry Go Large

07. The Last Days of Disco

08. Go

09. Trainspotting

10. Irvine Welsh’s Ecstasy

Featured Photo: Donald Tong