Koncert na terasi Culture kluba Revelin: Cercle poziva Hot Since 82

563
Culture-Revelin-Cercle-Hot-Since-82-2019

Hot Since 82 će svirati jedinstveni DJ set u ponedeljak, 17. juna u 19:30 prema centralnom evropskom letnjem računanju vremena na terasi Culture kluba Revelin. Događaj se producira i emituje uživo od strane Cercle organizacije u saradnji sa Sonus festivalom.

Koncert na zidinama Dubrovnika, s pogledom na Stari Grad

Koncert se održava na terasi kluba Revelin, tačnije na zidinama koje omeđuju Grad. Veličanstveni pogled na stogodišnji Grad koji je omeđen zidinama i pod svetskom zaštitom UNESCO-a, a ujedno i najveći turistički grad u Hrvatskoj.

Izvođač će biti sniman s kamerama iz više uglova te će se emitovati uživo na Cercle Facebook stranici. Nakon nastupa, umetnik će biti intervjuisan, a online publika će moći postaviti svoja pitanja.

hotsince82-press-2019
Hot Since 82 PRESS

Hot Since 82 – njegova karijera je eksplodirala u posljednjih nekoliko godina

Daley Padley rođen je i odrastao u Barnsleyu u Engleskoj (1981. godine, za razliku od svog nadimka). Počeo je posećivati klubove kao tinejdžer i počeo se „vrteti“ u klubu svog rodnog grada od svojih 17 godina, gde je postao poznat po svojim 12-satnim vikend setovima. 2003. godine počeo je putovati na Ibizu, a 2006. godine je započeo i rezidenciju na Cream Ibizi.

Padley je 2014. godine osnovao svoju izdavačku kuću “Knee Deep in Sound”. Među njegovim pojedinačnim izdanjima, “Damage” izdao je Truesoul Adama Beyera 2015. godine, a “Evolve or Die” pojavio se na Moon Harbouru 2017. godine, godine kada je nominiran za Producent godine na inauguracijskim nagradama Electronic Music Awards. “Buggin” (s pjevačem Jem Cookeom) sledio je 2018. godine.

dubrovnik 2019
Dubrovnik, Croatia. Picturesque view on the old town (medieval Ragusa) and Dalmatian Coast of Adriatic Sea.

Cercle, medij koji proizvodi i emitira koncerte elektronske glazbe uživo u neobičnim i pažljivo odabranim prostorima

Cercle je medij posvećen promicanju umetnika i prostora s iznimnom produkcijom, s ciljem podizanja svesti o umetnosti, kulturnoj baštini i velikim scenama kroz dve plemenite i ujedinjene umjetnosti: muzike i videa. Svakog drugog ponedjeljka, jedan umetnik svira 1 sat u jedinstvenom okruženju, nakon čega sledi intervju putem Facebooka uživo. Cercle je već sarađivao s više mesta kao što su Eiffelov toranj, dvorac Fontainebleau, dvorac Chambord, promatračnica tornja Montparnasse toranj, muzej Bourdelle.

EVENT 🙂